• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny. Niemiła i niepotrzebna dyskusja. Ja uzywam wacikow i wody oraz trzymam dietę. Ktoś woli mokre chusteczki i jeść wszystko? Fajnie, nic mi do tego. Niech każdy robi jak uważa, nie ma co komentować innych. A co do pieluch to ja widzę rozwiązanie wielorazowe w domu a jednorazowe na wyjścia. Ale tak nie robię, bo Malej waciki wystarcza, jednorazowki ładnie znosi.

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

reklama
Dziewczyny. Niemiła i niepotrzebna dyskusja. Ja uzywam wacikow i wody oraz trzymam dietę. Ktoś woli mokre chusteczki i jeść wszystko? Fajnie, nic mi do tego. Niech każdy robi jak uważa, nie ma co komentować innych. A co do pieluch to ja widzę rozwiązanie wielorazowe w domu a jednorazowe na wyjścia. Ale tak nie robię, bo Malej waciki wystarcza, jednorazowki ładnie znosi.

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Dokładnie. Skończmy tą dyskusję bo widzę tendencję do popadania w skrajności i do niczego i tak nie dojdziemy.

Można ale jak pokazuje życie mało kto ma ta determinację szybko uczyć nocnika. Przecież są pampersy. Jest szybko i sucho. Znam co najmniej 5 przypadków z życia kiedy rodzice nie chcą tracić czasu i wysiłku na naukę nocnika i nawet niektorzy otwarcie do tego się przyznają [emoji12]
Mój syn w lutym skończy 14mc i zaczynamy przygodę z nocnikiem :)

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry