reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

@Margana trzymam kciuki mocno!
Chwalę sie dzisiejszymi zakupami :) Teraz wszystko przejrzałam itp i rozm. 56 brakuje mi jeszcze może ze 2 pary body na krótki rękaw, 3 kaftaniki i czapeczki :) Reszta jest. Wiadomo nie mówię o rzeczach typu pampersy, pościele itp

Załączniki

• 20180131_163753.jpg
    20180131_163753.jpg
    503,1 KB · Wyświetleń: 82
reklama
@JustMe55 :
Ale czytaj ze zrozumieniem . pisalam ze mysle o wroceniu ale byla by to glupota i raczej na pewno tego nie zrobie.
A co do" powrotu do picia " to nie bylam alkoholiczka, zeby " wracac do nalogu "
I jesli o picie chodzi, to pisalam, ze wole nie pic niz pic podczas kp. Wiec nie rozumiem twojej ironii :)

J
Ale czytaj ze zrozumieniem . pisalam ze mysle o wroceniu ale byla by to glupota i raczej na pewno tego nie zrobie.
A co do" powrotu do picia " to nie bylam alkoholiczka, zeby " wracac do nalogu "
I jesli o picie chodzi, to pisalam, ze wole nie pic niz pic podczas kp. Wiec nie rozumiem twojej ironii :)
Sorry, że sie wtrącam ale ja tam nie zobaczyłam ironii tylko żart, i jestem pewna że autorka własnie to miała na myśli

Moje dzisiejsze szaleństwo
9d1297804c898c3734e369f10a5f

140618bd497fb6638cc61658e726

pieluszki flanelowe
owieczki_kremowa_napisy.jpg

sowki_zielono_pomaranczowo_brazowe_kremowa_napisy.jpg

pieluszki muślinowe
3ce80b5d494cb44bebb087d4be97

pieluszki tetrowe
ecru_zoo.jpg

szary_serduszka_bialo_czerwone.jpg

i 3 zwykłe tetry
Jakie słodkie :D
Ja już mam ustalone z mężem, że po prenatalnych jedziemy do hurtowni krawieckiej - będzie miał w ten dzień urlop, więc później uzupełnię zapasy, a czego nie kupię, to zamówię przez internet tkaniny itd :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

J

Sorry, że sie wtrącam ale ja tam nie zobaczyłam ironii tylko żart, i jestem pewna że autorka własnie to miała na myśli
Moze i tak. Tylko po co zartowac z slow ktorych nie napisalam. I robic ze mnie wyrodna matke ktora zamierza palic zarsz po porodzie i Pic. Dziwnie to zabrzmialo ;) nie wazne, czytajac nie zawsze da sie wyczuc zart/ironie. Wiec niej bylo tematu. Chcialam sprostowac.

@JustMe55 :
Spokojnie dziewczyny, ejj...
Jestem pewna, że nikt nic złego nie miał na myśli - piszemy na forum, więc często stosuje się skróty myślowe, ale brakuje innej komunikacji pozawerbalnej - uśmiechu, itd.
Poza tym pewnie wszystkie podchodzimy dość emocjonalnie (nasze kochane hormony) - więc - spróbujmy trochę wyluzować, co? ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Jestem pewna, że nikt nic złego nie miał na myśli - piszemy na forum, więc często stosuje się skróty myślowe, ale brakuje innej komunikacji pozawerbalnej - uśmiechu, itd.
Poza tym pewnie wszystkie podchodzimy dość emocjonalnie (nasze kochane hormony) - więc - spróbujmy trochę wyluzować, co? ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Popieram :D

reklama

0d1yrjjgtd95fou3.png

Przeciez ja nie zamierzam sie klocic :( wrecz przeciwnie. Chcialam sprostowac i wytlumaczyc bo moze JB55 źle zrozumiala cos z moich wczesniejszych postow. :)

Do góry