reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Moze i tak. Tylko po co zartowac z slow ktorych nie napisalam. I robic ze mnie wyrodna matke ktora zamierza palic zarsz po porodzie i Pic. Dziwnie to zabrzmialo ;) nie wazne, czytajac nie zawsze da sie wyczuc zart/ironie. Wiec niej bylo tematu. Chcialam sprostowac.
Wyolbrzymiasz. Zadna z Nas tu drugiej nie obraża więc po co sie doszukiwać i psuć sobie krew? Ja tu cały czas sypie żartami @JustMe55 z resztą też i nie ma tam krzty ironii czy sarkazmu. Na prywatnym żartowałam że nie będe specjalnie odrózniac kup mojego dziecka i będe kogoś wrabiac w pampersy, odpowiediz było pełno w żadnej nie dopatrywałam się tego że ktoś chce ze mna wrobić wyrodną matke co dziecka nie chce przewijać. Wrzuć na luz :)

reklama
Wiecie co... Ja jeszcze nie kupiłam nic dla dziecka ale to w sumie nic złego....gorsze jest to że ja kompletnie nie wiem jak się za to zabrać??!! :o ile czego kupić... Bo wózek czy np bujaczek to sprawa indywidualna
.. Bardziej mi chodzi o to co przyda mi się dla maluszka.. Im jestem dalej tym jestem bardziej zielona :ooo

p19u3e3k4uaqwd15.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@JustMe55 :
Ale czytaj ze zrozumieniem . pisalam ze mysle o wroceniu ale byla by to glupota i raczej na pewno tego nie zrobie.
A co do" powrotu do picia " to nie bylam alkoholiczka, zeby " wracac do nalogu "
I jesli o picie chodzi, to pisalam, ze wole nie pic niz pic podczas kp. Wiec nie rozumiem twojej ironii :)

Klaudia, nie ironia tylko żart- pisałam wyżej :))) Ja z kolei zrozumiałam ze piszesz, ze jeszcze wrócisz do tego TEMATU a nie ze wrócisz do nałogu [emoji23][emoji23][emoji23] I dlatego dalej skomentowałam ze „boje się” dalej o czyn będziemy dyskutować [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A poduche muszę w końcu kupić... Ale chyba muszę ją zamówić na necie... Macie jakąś sprawdzoną? Nie taka która za chwilę się wyleży tylko taką dobrą [emoji14]

p19u3e3k4uaqwd15.png

27.06.17 Anastazja [*]

Wiecie co... Ja jeszcze nie kupiłam nic dla dziecka ale to w sumie nic złego....gorsze jest to że ja kompletnie nie wiem jak się za to zabrać??!! :o ile czego kupić... Bo wózek czy np bujaczek to sprawa indywidualna
.. Bardziej mi chodzi o to co przyda mi się dla maluszka.. Im jestem dalej tym jestem bardziej zielona :ooo

p19u3e3k4uaqwd15.png

27.06.17 Anastazja [*]
Ja sie znowu boje że kupie wszystkiego za dużo ale zapomne o jakichś podstawowyh rzeczach, albo że będę sie bała zajmować dzieckiem bo będę sie bała że mu zrobię krzywdę bo źle go podniosę czy cos

reklama
Do góry