G
gosc12
Gość
Też miałam przeczucia na chłopca a okazało się że córeczka. Teraz nie nastawiam się wcale. Za tydzień wizyta to może coś będzie widać ;-)
Ja w przyszly wtorek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też miałam przeczucia na chłopca a okazało się że córeczka. Teraz nie nastawiam się wcale. Za tydzień wizyta to może coś będzie widać ;-)
Ja 19+1U mnie w szpitalu, w którym robię prenatalne jest napisane, że robi się je od 18 tygodnia do 23+6. Nie wiem od czego zależą te różnice, może też od sprzętu? Ja mam w równo skończonym 19 tygodniu.
Jak mam pójść do h&m i wydać za 2 kompleciki około 100 zł to wolę dołożyć 50 i kupić leżaczek coś co np mi się bardzo przydałoLezaczek bujaczek super sprawa, jak mozesz sobie pozwolic na taki wydatek.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
U mnie w szpitalu, w którym robię prenatalne jest napisane, że robi się je od 18 tygodnia do 23+6. Nie wiem od czego zależą te różnice, może też od sprzętu? Ja mam w równo skończonym 19 tygodniu.
klaudiaa975,mi lekarz co robił mi genetyczne mówił, że idealny jest 20 tc
Super, że wszystko dobrzeMasz jakąś fotkę dzidziusia? Gin mówił Wam coś o płci?
Ładna lampka, to chyba akryl nie?
Jak mam pójść do h&m i wydać za 2 kompleciki około 100 zł to wolę dołożyć 50 i kupić leżaczek coś co np mi się bardzo przydało
![]()
Pamietam, ze kilka dziewczyn jest umowionych na polowkowe po 19tygodniu. Ja teraz dzwonilam sie zapisac i powiedziala ze miedzy 20a 22 tygodniem robią. Ale jeszcze za wczesnie i mam dzwonic za tydzien/dwa. U Was ten 19 tydzien w takim razie nie jest za wczesnie ?
Nam też powiedzieli, że jeśli dzidzia jednak będzie za mała to powtórzymy wizytę i badanie np za tydzień i nie będę musiała dodatkowo płacićTez wolalabym w 19 bo o wiele szybciej a moge dopiero w zaczetym 20. Ale ciesze sie bo 3D w ceniemoze 4D tez maja to dodatkowo bym zaplacila za filmik
![]()
Pamiętaj, że będzie możliwość wymieniania się ubrankami..!![]()