reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja juz po wizycie [emoji13][emoji13] cisnienie idealne waga stoi w miejscu wiec w drodzd do domu wszedl paczek z czekolada [emoji13][emoji13]

Dzidzius zdrowy Lekarz twierdzi ze prawdopodobnie Michalek [emoji3] ale mam sie jeszcze nie napalac. Za 2 tyg mam wizyte prywatnie. Lekarz ma tam lepszy sprzet wiec plec bedzie bardziej widoczna.

0d1ysek2w436ny0c.png
Super, ze wszystko dobrze! I po cichu gratuluje synka[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
To moze byc i luty, ale pewnie kilka dziewczyn ma do poczatku marca polowkowe :)
Ja też mam w marcu (1), choć termin na 9.07, ale nie musicie na mnie czekać ;)
Myślę, że giełda będzie potem też się rozwijać, nie tylko z powodu "zakupów nietrafionych płciowo", ale zwłaszcza jak się okaże, że ktoś ma np 2 wanienki (bo drugą dostał..), i tak dalej ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Pamietam, ze kilka dziewczyn jest umowionych na polowkowe po 19tygodniu. Ja teraz dzwonilam sie zapisac i powiedziala ze miedzy 20a 22 tygodniem robią. Ale jeszcze za wczesnie i mam dzwonic za tydzien/dwa. U Was ten 19 tydzien w takim razie nie jest za wczesnie ?
Ja mam mieć w 19,4 tyg tak mi ginekolog do której chodzę wyznaczyła wizytę,zresztą dziecko większe parę dni to wyjdzie jakbym juz w równym 20 była :p

@Wronka199 gratulacje [emoji173]

@klaudiaa975 kupując bujaczek też tak myślałam, że wloze i sobie polezy, a ja obiad zrobię. Taaa... syn był nieodkladalny. Wszystko robiłam z nim w chuscie. Później w nosidle.[emoji23]

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png

reklama
Popatrzcie widełki dają od kiedy do kiedy te badania mają być zrobione. A lekarz mówił mi, że tyle razy prosił rejestratorki żeby nie rejestrowały z 13 tc bo dziecko jest za duże na te I pomiary i nie chce współpracować. I tak też u nas było.

Ja miałam badanie 13 tc + 3- tak mi kazali się zapisać... trzeba po prostu ustalać ze swoim lekarzem i tyle

@Nonkatoja nie przewidzisz jaki egzemplarz się urodzi... ja miałam super wanienkę montowaną na takich płozach na brzegach wanny, wygodna, fajna etc. I co z tego, jak moje dziecko darło się jak je wkładaliśmy do kąpieli... z pieluszką, bez, cieplejsza woda, chłodniejsza- nic nie pomagało, był ryk. Nie znam innego dziecka które nie lubiło kąpieli. Więc co? Jedno z nas wchodziło do wanny, drugie wkładało dziecko i potem odbierało :) I kąpaliśmy się wspólnie kilka miesięcy :))))

Ostatnia edycja:
Do góry