reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Jak wiele jednak zalezy od dziecka. Moja uwielbiala siedziec w bujaczku i ksiaxeczki przegladac. Podobnie jak duzo bawila sie sama na macie[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Mam nadzieję, że drugie będzie ciut lagodniejsze dla matki.[emoji12]

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png

Też jestem wege, ale nie wymiotuję jak widzę mięso (poza ciążą bo teraz np zapach gotowanego mięsa nieźle nasila mdłości ;))
A warzywa zdrowe ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja kurcxak dwa razy w tyg jak mi sie przypomni
Wole earzywka tez ale no nie moge napisac ze wege ze minie kebab lubie kurcxakowy lub szynke surowa parmenska

Współczuję migreny :(
A co do wyjazdu, to baw się dobrze, wypoczywaj, i będziemy czekać aż wrócisz ;) [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Minelo wxielam 1000 mg paracetamol herb z cala cytryna I spacer
Oj odpiczne na mercato ( targi) dlugie na dwa km hih i te zakupy ciuchy ja da kobieta mpze tam caly dzien byc [emoji23][emoji23][emoji23],,, eh jak mi brak wloch

reklama
Ja miałam badanie 13 tc + 3- tak mi kazali się zapisać... trzeba po prostu ustalać ze swoim lekarzem i tyle

@Nonkatoja nie przewidzisz jaki egzemplarz się urodzi... ja miałam super wanienkę montowaną na takich płozach na brzegach wanny, wygodna, fajna etc. I co z tego, jak moje dziecko darło się jak je wkładaliśmy do kąpieli... z pieluszką, bez, cieplejsza woda, chłodniejsza- nic nie pomagało, był ryk. Nie znam innego dziecka które nie lubiło kąpieli. Więc co? Jedno z nas wchodziło do wanny, drugie wkładało dziecko i potem odbierało :) I kąpaliśmy się wspólnie kilka miesięcy :))))
Właśnie o to chodzi. Mój syn to generalnie ciezki egzemplarz jest. Wózek to było zło, tak samo fotelik. No cóż, ale prztrwalam i to się liczy.[emoji23]

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png

Do góry