reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny któraś wspominała, że nie można używać odżywki do paznokci Eveline 8w1, czemu nie można?

reklama
W ogóle? To nie miałaś usg? Mi już ten 15+1 jak byłam to mierzyła główkę i kość udową. I całego jeszcze dała radę
Mialam usg mierzyla tylko glowe i cos tam jeszcze ale calego nie.. I tez nie ma wagi podanej na zdjęciu. Nawet polozna nie widziala

0d1ysek2w436ny0c.png

Taaaaa mamusia to musi umieć liczyć, pisać, znać ortografię, języki i jeszcze ładnie rysować :)

Po prostu melisa zrelaksowała Twój pęcherz :D

Ja właśnie koleżance kupiłam tą kurę w zeszłym tyg. i była zachwycona :) W takim razie sobie też może kupię :D

Hahahha widać że brązowa "wyspana" i "wyprzytulana" :)

O rany co mnie czeka musxe nauczyc sie rysowac[emoji13][emoji13]

Dzieki Ola. Moze to od ruchu.. Tu zakupy , tu do pracy czy na spacer. Moja tez gesta ( jakbym ciagle owulacje miala ) :huh:
Ja też mam żółtą wydzieline od około 11 tygodnia. Wszsytkie badania, posiewy, Ph są idealne, nic nie piecze, nie swędzi itp. Częściej się podmywam, ale moja gin mówi, że taki mój urok. Część kobiet w ciaży się z tym boryka i to nic grożnego pod warunkiem ze wyniki ok :)

reklama
Dzieki Ola. Moze to od ruchu.. Tu zakupy , tu do pracy czy na spacer. Moja tez gesta ( jakbym ciagle owulacje miala ) :huh:
Ja też mam cały czas, częściej jest biała ale jak coś więcej porobię to jest i żółta i właśnie gęsta. Po posiewie czysto więc widocznie taki mój urok.

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Do góry