reklama
Wronka199
Fanka BB :)
Mialam usg mierzyla tylko glowe i cos tam jeszcze ale calego nie.. I tez nie ma wagi podanej na zdjęciu. Nawet polozna nie widzialaW ogóle? To nie miałaś usg? Mi już ten 15+1 jak byłam to mierzyła główkę i kość udową. I całego jeszcze dała radę

Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Taaaaa mamusia to musi umieć liczyć, pisać, znać ortografię, języki i jeszcze ładnie rysować
Po prostu melisa zrelaksowała Twój pęcherz
Ja właśnie koleżance kupiłam tą kurę w zeszłym tyg. i była zachwyconaW takim razie sobie też może kupię
Hahahha widać że brązowa "wyspana" i "wyprzytulana"![]()
O rany co mnie czeka musxe nauczyc sie rysowac[emoji13][emoji13]
Jola92
Ja też mam żółtą wydzieline od około 11 tygodnia. Wszsytkie badania, posiewy, Ph są idealne, nic nie piecze, nie swędzi itp. Częściej się podmywam, ale moja gin mówi, że taki mój urok. Część kobiet w ciaży się z tym boryka i to nic grożnego pod warunkiem ze wyniki okDzieki Ola. Moze to od ruchu.. Tu zakupy , tu do pracy czy na spacer. Moja tez gesta ( jakbym ciagle owulacje miala )![]()
Margana
No a ja licze na podobne[emoji6]Mam nadzieję, że drugie będzie ciut lagodniejsze dla matki.[emoji12]
![]()
![]()

Aniołek[*]8.08.2017
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
No wlasnie ja tez lubie ta czynnosc. Fajnie by bylo nie wracac, ale zobaczymy jak to bedzie.
Po pierwszej ciazy mialam tylko popalac, a skonczylo sie na normalnym paleniu[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Hih popalanie to gorsze niz palenie
A tak czy siak wraca sie do palenia czy popalaniu
Dziewczyny oprócz kwasu foliowego bierzecie jeszcze jakies witaminy ?
Ja biorę Vit D 1000, magnez, folian i DHA z solgara , Vit C i tardyfenol- mam od dawna przepisane
Wronka199
Wlasnie tak to jest na nfz... Za 2 tyg prywatnie bede miala wiec usg bedzie porządnie wykonaneW ogóle? To nie miałaś usg? Mi już ten 15+1 jak byłam to mierzyła główkę i kość udową. I całego jeszcze dała radę

Nonkatoja
I tego Ci zycze[emoji4] żeby wszystkie lipcowe dzieci były grzeczne, zdrowe i nie miały kolek[emoji16]No a ja licze na podobne[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017

reklama
martaaa515
Ja też mam cały czas, częściej jest biała ale jak coś więcej porobię to jest i żółta i właśnie gęsta. Po posiewie czysto więc widocznie taki mój urok.Dzieki Ola. Moze to od ruchu.. Tu zakupy , tu do pracy czy na spacer. Moja tez gesta ( jakbym ciagle owulacje miala )![]()

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Podziel się: