G
reklama
Pytanie nie jest skierowane do mnie, ale myślę, że powinnam na nie odpowiedzieć...A może Ty mi powiesz czy można się jeszcze dopisać do zamkniętego wątku i jak to zrobić? Bo już tyle dziewczyn pytała a nikt nie chce odpowiedzieć![]()
Bardzo proszę, aby nikt nie wziął tego do siebie, osobiście, itd.
Wątek zamknięty powstał z grupy dość dobrze znających się dziewczyn, na tyle sobie ufajacych, by pisać o sprawach bardzo prywatnych, osobistych, rodzinnych, umożliwić rozpoznanie itd.
Nie przenioslysmy się tam, piszemy tutaj, a tam poruszamy tylko tematy, których nie można poruszyć publicznie...
Dziewczyny, które dołączyły później lub są mniej aktywne - po prostu nie miałyśmy szansy poznać was lepiej, i zaufać na tyle...
Piszcie, dajcie się poznać, i dajcie nam czas, żebyśmy mogły wam zaufać...

Nowaja16
Fanka BB :)
Super gratuluje dziewczynki !:*Prawdopodobnie babeczka natepne usg 1 marca i bedzie wiadomo na 100
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze czytam Was i czytam tyle dziś napisalyscie
Super [emoji106]Prawdopodobnie babeczka natepne usg 1 marca i bedzie wiadomo na 100
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
No i pewnie Oliwka cieszy się z siostry? Czy do 1.03 i potwierdzenia nie powiesz? [emoji6]

SzczęśliwaCiężarna
A czemu bierzesz jeszcze pregna dha skoro w pregna plus też są kwasy dha ( pytań bo biorę tylko pragna plus)Ja biore Pregna plus i Pregna dha.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017

Veraska
no to witam w klubieJa wyglądam upiornie a będę miała chłopca. Syf na syfie na syfach na twarzyNa linii włosów też sporo
Veraska
no chyba już się u mnie nie poprawi, teraz wpadł na chwilę mój braciak i tak się na mnie patrzył dziwnie hehe, a ja nieumalowanaTo skoro mi nic lekarz nie mowi to znaczy, ze wszystko ok ? Musze go spytac przy najblizszej wizycie.
Ja wygladam " na dziewczynke ". Bez makijazu nir wychodze, nawet listonoszowi sie wstydze otworzyc drzwina dekolcir mi zeszly, ale mam duzo na twarzy i na plecach
![]()
A kiedy powinno sie poprawic ? Znaczy o ile sie poprawibo zazwyczaj sie jest "brzydką" calą ciaze albo robi sie "ładną"
![]()
SzczęśliwaCiężarna
Dzieciom na kolki?Dziewczyny pamietajcie, ze Sab Simplex to to samo co Espumisan. Dziala lepiej, bo Niemcy zalecaja podawanie duzo wiekszej dawki niz Polacy. Wystarczy podawac Espumisan w dawce takiej jak w ulotce Sab Simplexu[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Powiem wam że ja już zaczynam mieć problem [emoji23][emoji23] nie dość że miałam już trochę brzucha przed ciążą to teraz jeszcze większy mam . I do tego dochodzą mi piersi które mam duże niestety :/ i juz się meczylam przy ostatnim goleniu [emoji23]No tylko z lusterkiem, albo na wyczucie[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017

Podziel się: