reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

To też sporo. Policzę moje jedno pietro...oo tyle samo he. Też dwa balkony. Chętnie pomogłabym gdybyśmy bliżej mieszkaly :-D
U nas na piętrze (czyli poddaszu ;) A parteru poza kotłownią i przedpokojem nie robimy) "teoretycznie" nie jest dużo...
Ale to tylko teoria...
Zależało mi, żeby było jasno, dobrze doświetlone, itd, i "odrobinę" mnie poniosło....
Ale obawiam się, że przed porodem się nie podejmę... :oops:
Mam tak:
-5 okien dachowych (70x140)
-1 w łazience, trójkąt o podstawie trochę ponad 3m
- 2 okna w pokojach 1,7m x 1,8m
- w salonie takie same, tylko zamontowane razem, czyli 3,4m x 1,8m (celowo był strop przedłużany, bo pierwotnie kawałek tego okna wypadłby nad schodami, a to by już w ogóle była masakra..)
- przesuwne 3,3m x 1,8m
I jakieś maleństwo koło schodów w przedpokoju....

Będę musiała znaleźć kogoś chętnego, kto mi umyje [emoji14]
Albo mąż przejdzie szybki kurs [emoji14]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Haha mnie dobija mycie ram, w środku mam białe, które niestety w niektórych miejscach białe już nie chcą być i nie wiem czym to doszorować. Całe szczęście, że chociaż z zewnątrz są brązowe bo bym chyba siedziała i płakała [emoji28]
Na szczęście o tym pomyślałam, mam ciemny brąz i od zewnątrz i od środka :D
I szeroki parapet, po którym można chodzić (leży w całości na murze)
Potem będą tam leżeć poduszki - idealne miejsce do siedzenia ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

@oliwka_11 a probowalas mleka bez laktozy? Ja sie bardzo zle czulam od dawna po mleku. Wkoncu kupilam bez laktozy i problem zniknal. Teraz tylko takie kupuje.
Nie probowalam ale dzieki za rade musze kupic. Wczesniej nie mialam problemu z mlekiem teraz od 2 tyg mnie tak meczy.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

oliwka_11, to mleko sojowe? Ja od jakiegoś czasu do kawy stosuje, dziwne ale można się przyzwyczaić ;)
Ost. U mojego dziadka pilam kawe z mlekiem kokosowym ,sojowe wyprobuje dzis bo mam zapas tego i migdalowego. Ze ja wczesniej na to nie wpadlam.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Na szczęście o tym pomyślałam, mam ciemny brąz i od zewnątrz i od środka :D
I szeroki parapet, po którym można chodzić (leży w całości na murze)
Potem będą tam leżeć poduszki - idealne miejsce do siedzenia ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Oj zazdroszczę takich parapetów :) Mmmm tak posiedzieć sobie na takim parapecie - super [emoji7] No i brązowych okien.

Ja mam we wtorek :) jakoś się nie stresuje :) jeszcze :D do czasu
.. Bo pewnie w sam wtorek z toalety nie będę mogła wyjść hehe stres wyrzuca ze mnie całe "zło" :D i później jak tu tyć w ciąży :D

Chyba trochę uspokaja mnie to że czuję maluszka :) bardziej niepokoi mnie na cytologia ale jedna dziewczyna na innym forum napisała mi coś co mnie bardzo uspokoiło :)

p19u3e3kmsv7klfj.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
1517563739-4091bf7b2ba62962-aaaaaa.png
Ja miałam robiona w tamten czwartek więc dam Ci znać czy się u mnie cofnęło czy mam dalej [emoji4] mam nadzieję że jest ok [emoji4] a dzidziusiowi to nie zagraża, też się dowiadywałam [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Ja miałam robiona w tamten czwartek więc dam Ci znać czy się u mnie cofnęło czy mam dalej [emoji4] mam nadzieję że jest ok [emoji4] a dzidziusiowi to nie zagraża, też się dowiadywałam [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
O widzisz to nawet nie wiedziałam że też coś Ci wyszło... Widzę że tylko ja taka panikara i już sobie chorobę wmówiłam...

p19u3e3kmsv7klfj.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry