Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja bym se kupiła innąHej. Mąż mi kupił czerwoną herbatę pu-erh zamiast czerwonej roibos. Niewiem co teraz robić bo to niby odchudzające jest. Jedna dziennie nie zaszkodzi? W smaku niezbyt dobre ale chciałam czymś zastąpić czarną.
Hej. Mąż mi kupił czerwoną herbatę pu-erh zamiast czerwonej roibos. Niewiem co teraz robić bo to niby odchudzające jest. Jedna dziennie nie zaszkodzi? W smaku niezbyt dobre ale chciałam czymś zastąpić czarną.
Hej. Mąż mi kupił czerwoną herbatę pu-erh zamiast czerwonej roibos. Niewiem co teraz robić bo to niby odchudzające jest. Jedna dziennie nie zaszkodzi? W smaku niezbyt dobre ale chciałam czymś zastąpić czarną.
Polecam do picia miety melise napary z lipy lub inne ziolka opcjonalnie zieloną herbate. Ja osobiście nie piję anatolka zbozowego z mlekiem bo mi ciśnienie podnosi a kawa nie. Dziwne;/Hej. Mąż mi kupił czerwoną herbatę pu-erh zamiast czerwonej roibos. Niewiem co teraz robić bo to niby odchudzające jest. Jedna dziennie nie zaszkodzi? W smaku niezbyt dobre ale chciałam czymś zastąpić czarną.
Ten napar z rumianku zaparzasz codziennie świeży czy jak raz zaparzysz to stosujesz aż ci się skonczy?
To chyba normalne że każda z nas ma jakieś obawy, zwłaszcza dziewczyny które zostają mama po raz pierwszy jak np ja :-) jeśli chodzi o poród to boję się i sn i cc chociaż te obawy nie sa jakieś naprawdę wielkie bo nigdy nie rodzilam, nie czytam nic na ten temat, więc tak na prawdę nie wiem co mnie czeka, jaki ból, to całe dochodzenie do siebie, połóg. Trochę mnie też martwi higiena synka, co z tym napletkiem, czy trzeba go odciągnąć czy nie, czy będę potrafiła robić to prawidłowo, czy będę umiała karmić piersią itd duuuzo tego ale staram się tym nie przejmować, wszystkiego się nauczę :-)
O chustach już dość sporo pisaliśmy wcześniej.Polecam do picia miety melise napary z lipy lub inne ziolka opcjonalnie zieloną herbate. Ja osobiście nie piję anatolka zbozowego z mlekiem bo mi ciśnienie podnosi a kawa nie. Dziwne;/
Laski a co myślicie o hustach? Ja przy pierwszym nie miałam a przy drugim sie zastanawiam. Dzis bylam w hurtowni i oglądałam różne rzeCzy w tym bujaki. Bo mam duzy ale obawiam sie ze Frania niezechce go oddac bratu bez walli
No niby się nie odciąga, a w pracy spotykam się z chłopcami, kt nie idzie zacewnikować, bo napletek nie był odciągany...Nie odciąga się napletka. Ja z synkiem dużo chodziłam po urologach i żaden nie kazał odciągać do 2 lat. Tylko troszkę przy myciu ale to milimetry, nic na siłę.
@didi133 ja przy synku nie miałam chusty a teraz bym chciała![]()