reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny teoche sbiegu nasypalo i jak tylko wysiedlusmy z auta dzieciaki od razu sie rzucily jak by w zyciu sniegu nie widzialy[emoji3] No ale w tym roku jeszcze nie widzialy w sumie. Mam nadzieje, ze jeszcze popada[emoji5]
Mloda zachowuje sie jak by zupelnie zdrowa byla[emoji6] Tylko zostal katar i kaszel w umiarkowanym wydaniu.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Bo to chyba tak jest, że w zależności kiedy jest najbardziej aktywne, po urodzeniu też tak ma...?

Słyszałam też że duży wpływ na nasz tryb dnia ma pora o której się urodziliśmy. Jeśli rano- lubimy rano wstawać jesteśmy najaktywniejsi. Jeśli wieczorem- chodzimy późno spać.

Napar imbir, goździki, cytryna miód- pycha!
Wstaję o 5 (nadal, choć od ponad 2 mcy na chorobowym...), biegać wole rano, urodziłam się o 15, więc chyba nie zawsze ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dziewczyny teoche sbiegu nasypalo i jak tylko wysiedlusmy z auta dzieciaki od razu sie rzucily jak by w zyciu sniegu nie widzialy[emoji3] No ale w tym roku jeszcze nie widzialy w sumie. Mam nadzieje, ze jeszcze popada[emoji5]
Mloda zachowuje sie jak by zupelnie zdrowa byla[emoji6] Tylko zostal katar i kaszel w umiarkowanym wydaniu.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

No to super :))

Dziewczynki niektóre już teraz mają taki jaki Ty miałaś przed porodem [emoji39] strasznie malutki masz ten brzuch, ale z tego co pamiętam rodziłas przed 40tc i miałaś malutkie dzieci :) pewnie dlatego

f2w39n7303c24ozn.png
Dokladnie Oliwka duzo wczesniej a chlopaki 37 Bartek wazyl 2800 52cm a Mati 2740 51cm. Teraz tez szykuje sie wczesniej. Ale nie narzekam ze mialam i mam maly. Do porodu sama sie ogolilam i zero rozstepow,tylko dwa pekniete naczynka z boku brzucha

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ale wam fajnie,a dzieciakom sie nie dziwie ! Moje tak samo reaguja na snieg. Potrafia nawet o 22 lepic balwana.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Loooo matko ,to naprawde okazja. Nie dziwie sie ze z niej skorzystalas. I maluszek ma sliczne swoje pierwsze lozeczko.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Tym bardziej że mogłam je zobaczyć na żywo i widziałam że jest w idealnym stanie [emoji4] do tego ta karuzela może być montowana do każdego rodzaju łóżeczka a w innych kolyskach jest tylko do nich [emoji4] dla mnie super [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Tutaj tez Morrisons,George i Tesco maja bardzo fajne ciuszki i w dobrych cenach. Maluszek za chwile z nich wyrośnie, nie ma sensu przepłacać.

Wiem wiem jednak primark juz najlepszy
Wlasnie wricilosmy z Uk z wozkiem kupionym
W Morison pupmersy 3 Paki P.O. 12£ super cena
Tu w de tak nie ma z pieluchami

Odezwe sie dziewczynki potem bo dzis podroz wlochy troche w biegu
Buziaki

Dzień dobry!

Witam w niedzielę! My mieliśmy jechać w odwiedziny do kuzynki co córka im się urodziła tydz temu ponad. Ale jednak zostajemy w domu bo mój syn coś smarka. I nie bede z zarazkami do tak małego dziecka jechać napisałam że wpadniemy za tydzień. ;)

W takim razie zabieram dziś córkę na babski dzień do kina!

16udqqmzazbcxcef.png

reklama
Do góry