Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie ja nie brałam. W szpitalu jak nie miałam pokarmu sami dawali z hippKażda inne mlekoa chciałam jakąś statystyke zrobić [emoji14] u mnie enfamil polecają ale nie wiem. A chciałabym chociaż jedno opakowanie mieć w domu. A do szpitala brałyście mm?
Każda inne mlekoa chciałam jakąś statystyke zrobić
u mnie enfamil polecają ale nie wiem. A chciałabym chociaż jedno opakowanie mieć w domu. A do szpitala brałyście mm?
Hipp comfortPytanie do mam które dają mleko modyfikowane jakie dajecie?
Tez daje to mleko... Tylko ze juz numer 2Zobacz załącznik 837865
Nan 1 optipro plus
Ja za każdym razem jak oglądam to się rozklejam...Ciężkie to wszystkoWiecie co, właśnie skończyłam oglądać stare odcinki „In vitro. Czekając na dziecko” cały program oglądałam i płakałam. Takie emocje to we mnie wzbudziło.
Myślę, że każda z nas przeżywa to tak samo. Rozumiemy dokładnie te osoby i jakoś się z nimi utożsamiamy.Wiecie co, właśnie skończyłam oglądać stare odcinki „In vitro. Czekając na dziecko” cały program oglądałam i płakałam. Takie emocje to we mnie wzbudziło.
A gdzie ogladalas??Wiecie co, właśnie skończyłam oglądać stare odcinki „In vitro. Czekając na dziecko” cały program oglądałam i płakałam. Takie emocje to we mnie wzbudziło.
Na TLC. Teraz leci kolejny odcinek, ale mąż mi nie pozwolił już oglądaćA gdzie ogladalas??