reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Może i tak, ale mimo wszystko nie wydaje mi się żeby to miało jakieś znaczenie.
Na początku ma dzieci są aktywne faktycznie tak jak były w brzuchu i po swoich to widziałam. Że tak jak były aktywne w brzuchu tak były po porodzie. Reagowały na muzykę która słuchałam w ciąży naprawdę to jest aż niesamowite. Później to się zmienia dorosłych już tą zasada nie dotyczy

reklama
A mi się dobrze kojarzą oste zimy też dlatego, że po nich jest często gorące lato [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
O kolejny powód aby przyszła prawdziwa zima :D

p19u3e3kq2h6zzuv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Wiem :D ale jak nie ma sniegu to chociaz tak inaczej jest :D nie lubie zimy i sniegu :no:

Me too... sam sypiący śnieg jest piękny ale w głowie mam od razu to jak paskudnie będzie jak zacznie się to topić:confused2: Zima i śnieg są super w górach :D

Raczej nie, ja się urodziłam o 5 rano a jestem nocnym Markiem a później spać mogę do południa :D

Właśnie ja to też rozumiem tak jak @SzczęśliwaCiężarna :)

Choróbska są przez to, że nie ma zimy [emoji39] gdyby był porządny mróz to by te bakterie i wirusy padły... No i komary i kleszcze

f2w39n7303c24ozn.png

O nieeee... faktycznie, znowu będzie mnóstwo tego dziadostwa...

U nas na szczęście był już lekarz. Póki co nic konkretnego,wirus... ciekawe czy się wszyscy zarazimy :baffled::baffled::baffled:

Me too... sam sypiący śnieg jest piękny ale w głowie mam od razu to jak paskudnie będzie jak zacznie się to topić:confused2: Zima i śnieg są super w górach :D

U nas na szczęście był już lekarz. Póki co nic konkretnego,wirus... ciekawe czy się wszyscy zarazimy :baffled::baffled::baffled:
Młody chory? Bo mnie ominęło

reklama

W tym roku było najwięcej komarów ile w życiu nawet w lesie nie widziałam... Mieszkam na 4 piętrze... Co wieczór przed snem zabijalam ok 80/100 komarów (wiem bo liczyłam, robiłam zabitym zdjęcia i wysyłałam facetowi jak miał drugie zmiany w pracy ) ... A do toalety nam kratka wentylacyjna tyle wlatywalo, że raz się przerazilismy... Otwieramy toaletę a tam czarno... Facet zabijał i nie mógł wybić bo nowe wlatywaly... Musieliśmy zasłonić kratke wentylacyjna...

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry