reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Sosenka mi dzień przed beta śniła się beta na wysokości 200 i tez myślałam ze będzie lipa bo podobno sny interpretuje się odwrotnie. Jakie było moje zdziwienie jak odebrałam betę 277 [emoji16] Tobie tez tego życzę [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi w udanym cyklu codziennie śniło się że dostaję okres...

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny za duzo mnie tutaj nie ma ale codziennie czytam wszystkie wpisy. Jutro mam 5dc i jade do mojego gina zeby ogatnac podejscie do drugiej iui. Pierwsza niestety nieudana. No i tak sobie pomyslalam,ze podpytam Was jak sobie pomoc. Przy ostatniej mialam endo 8mm. Moj gin twierdzi,ze jest ok ale moim zdaniem troche za cienkie. Slyszalam ze mozna pic wino wytrawne ale jest cos jeszcze? Maz lyka witaminy,pije duzo wody. Chce zrobic ile sie da zeby zwiekszyc szanse. Jesli teraz nie wyjdzie to chyba zmienie klinike bo nie jestem do konca przekonana do podejscia mojego lekarza...

Dziewczyny za duzo mnie tutaj nie ma ale codziennie czytam wszystkie wpisy. Jutro mam 5dc i jade do mojego gina zeby ogatnac podejscie do drugiej iui. Pierwsza niestety nieudana. No i tak sobie pomyslalam,ze podpytam Was jak sobie pomoc. Przy ostatniej mialam endo 8mm. Moj gin twierdzi,ze jest ok ale moim zdaniem troche za cienkie. Slyszalam ze mozna pic wino wytrawne ale jest cos jeszcze? Maz lyka witaminy,pije duzo wody. Chce zrobic ile sie da zeby zwiekszyc szanse. Jesli teraz nie wyjdzie to chyba zmienie klinike bo nie jestem do konca przekonana do podejscia mojego lekarza...
ktoś pisała, że nerkowce, ale najłatwiej będzie poprosić o receptę na estrofem - nie zaszkodzi, a może pomóc!

Wino, orzech, migdały...
Albo leki...
Ja to mutant jakiś bo i po clo 12 -15 mm

Wino, orzech, migdały...
Albo leki...
Ja to mutant jakiś bo i po clo 12 -15 mm

Mam to samo. Ostatnio po clo 13mm. Ale później się to odbija bolesna i obfita @ .

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana, byłam na spacerze i tak cały czas jakoś o Tobie myślałam...
Poza macicznej się nie bój, bo taka wychodzi w badaniu krwi, a Ty betę robiłaś.
Tylko nie pamiętam, czy Ty po IUI byłaś na usg sprawdzić czy pęcherzy pękł? Bo sam ból, czy kłucie nie oznacza, że on pękł, a żeby Ci się jakaś torbiel z niego nie zrobiła.
Jak nie masz możliwości iść na wizytę do gina, to może w Twoim szpitalu jest Izba Przyjęć (IP). Idż i poproś o konsultację ginekologiczną (bezpłatne to jest, w ramach ubezpieczenia), powiedz co i jak i zrobią CI USG. Będziesz spokojniejsza :) :***
Dziękuję ze o mnie myślisz :-* kochane to pewnie jakaś jelitowka mam gazy i taka jakby kolkę z lewej strony na wysokości trzustki boli mnie z tej strony a poza tym wszystko ustało i mdłości i zgaga ale kawa u teściowej mi jakoś nie wchodziła wypić wypilam ale bez smaku . Myślę ze to faktycznie wirus tez mam przelewanie w brzuchu i czasami pieczenie w gardle mam nadzieje ze jutro już będzie dobrze ja się nie pierdzielilam wzielam nospe nolpaze i ircolon na żołądek tym bardziej ze mam fizyczna prace i Noe będę się mordować z jakimiś bólami tyle godzin ustało wszystko bądźmy dobrej myśli. Teraz pije lampke czerwonego wina o zjadłam garść orzechów :-)

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Mi w udanym cyklu codziennie śniło się że dostaję okres...

No się śniła w tym cyklu krew moesiaczkowa a raczej same skrzepy krwi a okresu jak nie było tak nie ma czekam do środy

No się śniła w tym cyklu krew moesiaczkowa a raczej same skrzepy krwi a okresu jak nie było tak nie ma czekam do środy

A ja na ten pozytywny teścik [emoji6]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

reklama
Do góry