reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
U nas też dziś było stresowo .... ale już po ,leżę już w domu ... samo podanie żołnierzy nie przyjemne ,teraz ćmi brzucho jak na @ ..no nic ,teraz najgorsze to czekanie [emoji6]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

U nas też dziś było stresowo .... ale już po ,leżę już w domu ... samo podanie żołnierzy nie przyjemne ,teraz ćmi brzucho jak na @ ..no nic ,teraz najgorsze to czekanie [emoji6]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Mow tu jak na spowiedzi, jaki pęcherzyk, edno i nasienie!!

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

rozluźni się... nie ma co się denerwować, ćmienie przejdzie do jutra - trzymam kciuki za powodzenie :)

Mow tu jak na spowiedzi, jaki pęcherzyk, edno i nasienie!!

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Ty wiesz ze ja z tego wszystkiego nie pamiętam [emoji23] jajo mówili że super , ślady płynu więc pękło... jak robili to było ok 39 h po podaniu ovitrelle,śluz ładny,szyjka Super [emoji6] żołnierze lekko leniwe mówili,muszę zobaczyć na te karteczke ck i jak .. aaa Endo 12mm ...mowili że super [emoji6]teraz poorawka dziś i jutro i się zobaczy

Ty wiesz ze ja z tego wszystkiego nie pamiętam [emoji23] jajo mówili że super , ślady płynu więc pękło... jak robili to było ok 39 h po podaniu ovitrelle,śluz ładny,szyjka Super [emoji6] żołnierze lekko leniwe mówili,muszę zobaczyć na te karteczke ck i jak .. aaa Endo 12mm ...mowili że super [emoji6]teraz poorawka dziś i jutro i się zobaczy

O to pięknie!
Później usiądę do kalendarza.
A wiesz, że na leniwe plemniki powinno się wypić małą, ale mocną kawę? Na 30 minut przed oddaniem nasienia.
U nas zawsze działa, bo ruchliwość zwiększona.

Trzymam kciuki, ma być dobrze. Jak jajo pęknięte, to armia będzie mieć łatwiej, bo krótsza droga do przebycia, i wiecej szans na przetrwanie ;)

kiedy dokładnie betujesz?

Sosenka ty się nie łam! Ja trzymam kciuki do końca...

Zuzik bo właśnie nie spodziewaliśmy się że armia taka. Leniwa [emoji6]

Leżę bo cmi oj cmi [emoji52]

A jutro do roboty [emoji6]

reklama
Dlaczego masz załamkę?

Zle się czuje, nie mam apetytu...nic mi się nie chce... obiad tez tylko dziubnelam trochę... w robocie od kilku dni tez nie mam weny... no i ten moj mąż... a na dodatek czuje jakaś infekcje tam na dole.... w sumie zdziwiłabym się gdyby mi nic nie było przy aplikowaniu luteiny trzy razy dziennie to się tak musiało skończyć

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry