reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Gyncentrum? Nie kumam

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
A gdzie robisz prenatalne? W kato czy "u siebie"? A gyncentrum to jeden z większych ośrodków w kato - jak wpisałam w google "badania prenatalne" to był jeden z pierwszych wyników, opinie maja dobre, więc ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Wygląda bardzo smacznie i zdrowo :)
Brukselkę bym zjadła ;)
W sumie wszystko za wyjątkiem kuraka bym chętnie zjadła ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja w sumie też kurczaka zjadłam najmniej :)

No mówię Ci! Żadnej hery, koki, haszu, lsd :D

To miałaś szczęście..! :-D:-) :)

Co mysliscie o poduszkach dla niemowlaków kształtujące główkę? :-)

Teraz to chyba na czasie jest jak tak czytam..
Ja w poprzedniej ciąży o tym nawet nie słyszałam i nie miałam i nie sądzę żeby przez to synek miał zniekształconą główkę bo nie spał na takiej poduszce :p

Mój niestety miał z jednej strony lekko krzywą- i to moja wina, bo jakoś nie zwróciłam na to wuwagi. Jak się zorientowałam to przekladaliśmy go na drugą stronę ale też się przekręcał i dość długo to zajęło. Teraz równiutka :D

No właśnie moja głowa też taka całkiem fajna, ale to co się w niej dzieje w ciąży to już inna bajka... Powinni wymyślić poduszki dla ciężarnych, chroniące przed jajecznicą ciążową zamiast mózgu :D

Zdecydowanie!

[emoji16][emoji16] moja jajecznica sprawia, że choruje na zaniki pamięci [emoji16] zapominam prostych słów jak np. Segregator... Mówię, mówię i nagle eee jak to się nazywa [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Wcielenie inteligencij, co? :) Też tak mam. A jeszcze na codzien gadam z M. w innym języku więc mam takie mega zawiechy że masakra...

Hahaha to ja ostatnio co odwaliłam :D Mówię do Ł że jeszcze świeczki trzeba kupić, a on ze przecież mamy ich pełno. To mu odpowiedziałam, że została ostatnia i to nie cała więc do wieczora jej nie będzie a przecież ja cały czas siusiam wiec to chodzi mega szybko. On do mnie "Jesteś pewna że chodzi Ci o świeczki?" Wtedy do mnie dotarło, że zamiast mówić papier toaletowy mówiłam świeczki :D

hahahaah :D a ty tylko o przyjemnościach...!!:-D:-D:-D

A ja wlasnie zrobilam i dzieciaki sie zajadaja poza Bartkiem (zapomnialam mu odlozyc porcji bez groszku).

No bo jak można robić warzywną z groszkiem...?! :D Team Bartek!

Chyba jestem niereformowalna....
Wzięłam się za robienie kotlecików z brokuła... Wszystko fajnie, tylko zapomniałam, że je się piecze z 40 minut... A oczywiście zrobiłam więcej, i jeszcze ze dwie tury zostały.... :|

0d1yrjjgtd95fou3.png

@Wronka199 , ja mam kłucia nie tylko w podbrzuszu ,ale też na wzgórku i właśnie w pochwie. W 1 trymestrze też się zdarzało, lekarz nie mówił,żeby to było coś niepokojącego. :)

reklama
@Wronka199 , ja mam kłucia nie tylko w podbrzuszu ,ale też na wzgórku i właśnie w pochwie. W 1 trymestrze też się zdarzało, lekarz nie mówił,żeby to było coś niepokojącego. :)
Mnie nie kluje tylko boli... Trochę ciagnie i sie zastanawiam czy cos z macica albo lozyskiem... Co prawda bylam w czwartek u lekarza i mnie badala... Nic nie stwierdzila ale dopiero teraz sie zaczynam martwic. Wczesniej myslalam ze to bol sporodowany lekkim szpagatem pod prysznicem ( poslizgnelam sie) ale juz troche czasu minelo a bol nie minal a tylko sie nasila

0d1ysek2n95thgly.png

Do góry