• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża po 40

reklama
Majka i Lilly i na nas przyjdzie czas zobaczycie jak bedziemy testowac jedna po drugiej...wiecie co moze cieszmy sie , ze mamy szanse zostac mamusiami mozemy próbowaci mamy kochające osoby blisko

Majka i Lilly i na nas przyjdzie czas zobaczycie jak bedziemy testowac jedna po drugiej...wiecie co moze cieszmy sie , ze mamy szanse zostac mamusiami mozemy próbowaci mamy kochające osoby blisko

Masz racje Mambzika tylko tak to już jest ze jak co miesiąc po każdych próbach przychodzi @ to zal i przykro bardzo się robi [emoji22]

Masz racje Mambzika tylko tak to już jest ze jak co miesiąc po każdych próbach przychodzi @ to zal i przykro bardzo się robi
Wiem Lilly juź przez to przechodziłam a, ze było to tak niedawno b.dobrze pamietam doszukiwanie sie ciąźy w kazdym najmniejszym kawalku, a tu okres, rozczarowanie, niechec, ponowne próby , nadzieja teź sie tego boję narazie źyję w podświadomosci, ze nie musi byc tak samo i chcialabym podtrzymac Was na duchu o ile to możliwe ...na pewno teź bedę potrzebowała Waszego wsparcia juz niedługo:)

Wiem Lilly juź przez to przechodziłam a, ze było to tak niedawno b.dobrze pamietam doszukiwanie sie ciąźy w kazdym najmniejszym kawalku, a tu okres, rozczarowanie, niechec, ponowne próby , nadzieja teź sie tego boję narazie źyję w podświadomosci, ze nie musi byc tak samo i chcialabym podtrzymac Was na duchu o ile to możliwe ...na pewno teź bedę potrzebowała Waszego wsparcia juz niedługo:)

I napewno go dostaniesz .... fajnie ze tak się potrafimy wzajemnie wspierać , podnosić na duchu ... wszystkie razem damy radę [emoji1307][emoji8][emoji10][emoji6]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry