Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W sobote jak siadałam do sniadania do swiat mi zaczął wirować tak bardzo że aż spadłam z krzesła. W głowie helikopter, straciłam orientacje w przestzeni, nie wiedziałam gdzie jest góra gdzie dół, byłam w domu który znam od lat, ale nie poznawałam go, i nie mogłam wypowiedziec ani słowa. Próbowałam ale zamaist słów wychodził jakiś bełkot. Ł zawiózł mnie do szpitala. Spedziłam tam 7h, wszystkie wyniki w normie, na początku mysleli, że to udar, potem ze cukier spadł, nie wiadomo co mi było bo nie mogli mi zrobić tomografiii.
Ja tez, zwlaszcza jak okazalo sie rano ,ze to nie dzwoni tel jego zony jak we snie tylko moj cholerny budzik i trzeba skonczyc uprawiac dziki seks a zaczac sie szykowac do szkoly ...[emoji17]
![]()
Dziki sex powiadasz? Haha mi jak sie ostatnio dziki sex snil to cala mokra sie obudziłam hahaha az moj maz dziwil [emoji13][emoji13]
![]()
O matko dobrze ze mi przypomniałas ja całkiem zapomniałam o tłustym czwartku tez chyba zacznę juz dziśNie wytrzymam do czwartku!jade dzisiaj po pączka... A jutro już sama zrobie faworki i paczki z Nutellą[emoji173][emoji173][emoji173] cały dzien bede jadla az ske obsr*m[emoji23]
![]()
Akurat to nie byl lekarz tylko na szczescie mój maz [emoji13]A Tobie z lekarzem z jakiej dzidziny ?![]()
Ja planuje tlusty tydzien[emoji3][emoji3] po co sobie zalowac [emoji13][emoji13]O matko dobrze ze mi przypomniałas ja całkiem zapomniałam o tłustym czwartku tez chyba zacznę juz dziś![]()
Mój mnie też pierwszy raz na samolocie badał na poprzedniej wizycie. Ale się zawsze pytał czy wszystko ok, czy nic nie boli czy upławy są albo coś się dzieje. Bo wtedy by zbadał szybciej.klaudiaa975, tak gin. A jak się jej o coś zapytam to pada magiczne hasło- to normalne w ciąży.
Liczę, że mnie teraz ginekologicznie zbada bo jeszcze ani raz tego w ciąży nie zrobiła.