reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Misis, o ile dobrze kojarze to pisalas ze w Novum i Gyn tez bylas. Moglabys powiedziec, czemu zmienilas jedna na druga?

Czy realne jest umawianie sie wylacznie na weekendy w Novum/Gyn? Nie dam rady z rana dojezdzac w tygodniu.
W Novum nigdy nie bylam bo wiedzialam ze jak Gynncentrum sie nie uda to koncze z in vitro. Ja bylam w Macierzyństwie (2 procedury) w Provicie (1) i w Gyncentrum 2. W macierzynstwie bylam w Provicie i Gybcentrum nie mieli juz miejsc w rządowym programie. Zmienilam na Provite bo w Krakowie nie mieli kompletnie na mnie pomyslu i szłam do Provity z nastawieniem na dr Grettke i żadnego innego. Po nieudanej procedurze w Provicie przeszlam do Gyncentrum za moim lekarzem i nie zaluje. Dr Grettka przyjmuje prawie codziennie i na wizyty mozesz umawiac sie na wieczór, ja tak robilam bo nie chcialam ciągle brac urlopu

Cześć dziewczyny :) ja zupełnie z innego wątku , nie będę Wam tutaj zaśmiecać także wpadam i wypadam ... ale czytam o lekach i widzę , że wiele tutaj brało , może troche podniesiecie na duchu ;)
Moje pytanko czy , którejś accofil pomógł utrzymać ciążę ? mi praktycznie nic nie wyszło w badaniach prócz delikatnie skopanych KiRów mam te bx , i teraz będę własnie próbować na tym leku ... a próbuję się dowiedzieć czy są osoby , na które podziałał ...

reklama
To super beta! Gratuluje. Ja dzis juz po ostaniej werefikacji i coz usłyszałam super we teraz czekamy na zarodek tyle tego ze nie mozna sie pocieszyć!
Ja właśnie tak się zastanawiam kiedy mam zrobić drugą weryfikację bety wczoraj była pierwsza to drugą kiedy czwartek może jak myślisz? ;) Ja to nadal nie mogę uwierzyć w to co się stało. Teraz wielkie oczekiwanie nam pozostało, aż zobaczymy te nasze maleństwa na Usg u mnie może nawet dwa :);):);)

Do góry