Lilly40
Fanka BB :)
Dziewczyny ja to zaczynam już trochę pesymistycznie do tego podchodzić, że już mamą drugi raz nie będę![]()
Ja mam tez takie myśli ... nie wiem czy one są normalne bo @ przychodzi ... czy jednak coś w tym jest [emoji22]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny ja to zaczynam już trochę pesymistycznie do tego podchodzić, że już mamą drugi raz nie będę![]()
Będzie dobrze napewno. Trzymam kciuki.Kasiunia i Zasmucona dacie rade ważne aby nie myśleć ciągle o tym ja badania mam teraz w środe , jeszcze jutro i...mam nadzieje że wszystko bedzie dobrze
czyli nie jestem samaJa mam tez takie myśli ... nie wiem czy one są normalne bo @ przychodzi ... czy jednak coś w tym jest [emoji22]
czyli nie jestem sama
W sobotę idę do lekarza. Pewnie za wcześnie ale kolejny termin miał na10marca
Na pewno wszystko będzie dobrze, życzę Ci książkowej ciążyW sobotę idę do lekarza. Pewnie za wcześnie ale kolejny termin miał na10marca
Cudowny, sama słodyczPrzedstawiam Wam mojego synusia Antosia.[emoji7]![]()
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Maggy, trzymam kciuki i czekamy na wiadomościW sobotę idę do lekarza. Pewnie za wcześnie ale kolejny termin miał na10marca