G
gosc12
Gość
Ale na fotelu leżysz, wkłada co takie coś i wyświetla się na monitorze pochwa w srodku?
![]()
Nie. Bada reką, i takim czyms ale nigdy sie nie przygladam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale na fotelu leżysz, wkłada co takie coś i wyświetla się na monitorze pochwa w srodku?
![]()
Te ramoneski sa sliczne. Jak bys miala szarą, blekitna, albo pastelowy roz to daj znac w jakiej cenie![]()
To mi ręka nic nie badal [emoji39] zawsze tylko tym do usg dowcipnie [emoji16] ale q czwartek powiem, żeby mi zmierzył szyjkeNie. Bada reką, i takim czyms ale nigdy sie nie przygladam.
Też tak myślęTo na pewno ma 14 cm [emoji16] torebka się należy
![]()
Ja mam 169cm (najwyżej u znajomej trochę skroceZnam te sukienki a ile masz wzrostu bo Andżela ta z zdjęcia ma 155cm
![]()
A ja z jednej strony się bardzo boję, z drugiej poprzednio też kupiłam skarpetki....A ja nie bede przesadna. Juz bylam w poprzedniej ciazy i pol roku sie zadreczalam, ze kupilam skarpetki i to moja wina. Teraz lupuje ubranka, lozeczko i wszystko bedzie porozkladane itp. Musze byc dobrej mysli.
Raczej zadowolony [emoji14]normalnie głodnemu chleb na myśli a głodny głodnemu wypomni
ja tylko lekarka nam pobłogosławi to jak dopadnę mojego wieczór to biedny będzie oj biedny![]()
Ja będę jutro piekła i smażyłaNie wytrzymam do czwartku!jade dzisiaj po pączka... A jutro już sama zrobie faworki i paczki z Nutellą[emoji173][emoji173][emoji173] cały dzien bede jadla az sie obsr*m[emoji23]
![]()
Ja mam 169cm (najwyżej u znajomej trochę skroce
![]()
Wczoraj jadłam placki ziemniaczane, a pizzę w sobotęO to ambitnie [emoji3] ja jutro planuje placki ziemniaczane... Od tygodnia za mną chodzą. Dzisiaj na kolacje robie pizze[emoji4] od tygodnia mam potworny apetyt... Boje się ze w takim tempie szybko przytyje... Najgorsze sa wieczory.. Wtedy to juz wszystko... Slonecznik ciastka albo chipsy no i popcorn.. Jak tak dalej pojdzie moja dupa osiagnie rozmiar 4drzwiowej szafy... A na porodowce beda musieli zlaczyc dwa lozka bo na jedno nie wejde!
![]()