Moni17.06
Fanka BB :)
Mialam jutro robic ale jakos wyszlo ze dzisMniaaaam zrobiłaś mi smaka... A musze czekac do jutra [emoji13]
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mialam jutro robic ale jakos wyszlo ze dzisMniaaaam zrobiłaś mi smaka... A musze czekac do jutra [emoji13]
![]()
To sporo caly tydzień jedzenia [emoji13]Mialam jutro robic ale jakos wyszlo ze dzisponad sto wyszlo
![]()
Oj tam pewnie max 3 lub 4kg Ci przybylo [emoji16] to wcale nie tak dużoBuahaha jemale ciast np nie
bo nie chce mi się piec
i takich różnych innych pysznotek a mimo wszystko waga idzie w goooore
jakbym zaczęła jesc jeszcze takie rzeczy to chyba bym się już z łóżka niepodniosla
no ale co tam od dziecka mam tendencje do tycia
![]()
Oj tam pewnie max 3 lub 4kg Ci przybylo [emoji16] to wcale nie tak dużoważne tylko by teraz nie przybierać więcej niż 2kg miesięcznie bo to by już było za dużo (tak przynajmniej czytałam) pol kg na tydzień to jeszcze ok
![]()
oj nie sadze szybciej pojdzieTo sporo caly tydzień jedzenia [emoji13]
![]()
Wow, wygląda pysznie [emoji14]My po obiadkua na deser czekoladowe ciasto
![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
No, nie dziwię się.... Też się boję i mnie mdli na samą myśl....Wspolczuje... Ja mam skierowanie na krzywą cukrowa i.codziennie przekładam badanie... Na sama mysl mnie mdli
![]()
O żesz... Też bym się wkurzyła.... :/Ale się wkurzyłam... byłam dziś porobić badania i w systemie miałam dwa zlecenia. Stare jak byłam przeziębiona i miałam tam morfologię i crp i to nowe z wczoraj na tsh, ft3 i ft4. I mówię tej babie że zrobię od razu oba na jednym kłuciu. I co? Zleciła tylko morfologię i crp a tsh nie ma i jutro muszę iść na następne kłucie [emoji37][emoji37]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Swego czasu też musiałam... Nosząc wtedy 38 kupowałam 42/44 i zwężałam, albo szyłam u krawca (jak znalazłam takiego, co się podjął....)No ja do pracy musialam miec elegancka i dopasowana takze luzna odpada [emoji13]
![]()