reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Niestety nie.
Ide we wtorek do pl ginekologa. Ciekawe co on mi powie.
Też mam wizytę w wtorek

3jgxskjo51j6485i.png

reklama
W biedronce jest promocja ja proszek i olyn Lovela. :)
* jakie pieluszki najlepiej kupic ? Bo patrzylam, ze 1(do 3 kg) maja te wyciecie na pepek ale zazwyczaj dziecko sie rodzi ponad 3. I wtedy by pasowaly te pieluszki 2 (3-5kg)
Wycięcie jest niepotrzebne, można po prostu zawinąć brzeg. Waga dziecka będzie w przybliżeniu znana po ostatnim USG. Na pewno nie warto robić zapasów rozmiaru 1, warto kupować po 1 paczce, bo noworodek strasznie szybko rośnie :) my dostaliśmy od różnych znajomych kilka paczek 1, bo zrobili za duże zapasy.

Przede wszystkim z kurczaka (po tym, jak córce kumpla z pracy w wieku 4 lat zaczęły rosnąć piersi.. Niejadkiem była, i kurczak podstawą diety....)
Potem mięso jadłam tylko "z pewnego źródła", wołowinę albo dziczyznę, w pół roku 10 rozmiarów w dół...
Z brytyjskiego 65K/65KK doszłam do 60G/60GG
A potem w ogóle zostałam wege ;)

A teraz urósł w ciąży, na brytyjskie 60J, czyli na razie +3/4 rozmiary....

0d1yrjjgtd95fou3.png
Hm ja mięsa jem baaardzo mało i przez to miałam nieraz anemię :) u mnie by nie starczyło pozbyć się mięsa by schudnąć kilka kg musiałabym przestać jeść biała mąkę i słodycze bo to podstawa mojej diety [emoji39][emoji39]

f2w39n7303c24ozn.png

Nie ma opcji zeby was nadrobić ponad 400 wiadomości :-D
Ja dziś cały dzien na szkoleniu byłam, tylko sie wynudzilam tam i nic nowego nie nauczyłam o_O
Mi może sie uda kupic dobre paczki w polskim sklepie, zrobilyscie mi smaka na oponki!! Mam nadzieje ze uda sie je kupic.

reklama
Do góry