zaczarowanaKicia
Fanka BB :)
Też mam wizytę w wtorekNiestety nie.
Ide we wtorek do pl ginekologa. Ciekawe co on mi powie.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mam wizytę w wtorekNiestety nie.
Ide we wtorek do pl ginekologa. Ciekawe co on mi powie.
U nas też to były oponki :-)Uwielbiam te paczki. Smak dziecinstwa. Nazywalismy je oponkamiah zjadlabym
![]()
Wycięcie jest niepotrzebne, można po prostu zawinąć brzeg. Waga dziecka będzie w przybliżeniu znana po ostatnim USG. Na pewno nie warto robić zapasów rozmiaru 1, warto kupować po 1 paczce, bo noworodek strasznie szybko rośnieW biedronce jest promocja ja proszek i olyn Lovela.
* jakie pieluszki najlepiej kupic ? Bo patrzylam, ze 1(do 3 kg) maja te wyciecie na pepek ale zazwyczaj dziecko sie rodzi ponad 3. I wtedy by pasowaly te pieluszki 2 (3-5kg)
Ja 5 schudłam na początku i dluugo nic się nieruszalo , a teraz w ostatnie 2 tyg 3.3kg a dziś wyszło że kolejne 1.5![]()
I ja
Hm ja mięsa jem baaardzo mało i przez to miałam nieraz anemięPrzede wszystkim z kurczaka (po tym, jak córce kumpla z pracy w wieku 4 lat zaczęły rosnąć piersi.. Niejadkiem była, i kurczak podstawą diety....)
Potem mięso jadłam tylko "z pewnego źródła", wołowinę albo dziczyznę, w pół roku 10 rozmiarów w dół...
Z brytyjskiego 65K/65KK doszłam do 60G/60GG
A potem w ogóle zostałam wege
A teraz urósł w ciąży, na brytyjskie 60J, czyli na razie +3/4 rozmiary....
![]()
Ja schudlam na poczatku 6. 3tyg temu przybralam 1kg i cieke ile teraz waze
A ty dopiero teraz bedziesz szla na plus
Mozesz paczkow zjesc ile wlezie![]()