reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Jutro ide oddac mocz o zastanawiam sie czy dodatkowo nie pobrac krwi na morfologie ? Bo w tamtym miesiacu mialam robione te badanie a po 13 tyg nie kazal mi zrobic .. Moze zapomnial ?
Nie wiem, moze teraz kaze Ci zrobic. Mi sie wydaje, ze morfologie dobrze jest zrobic raz w miesiacu. A to tez duzo nie kosztuje.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Aha to dobrze, zrobie w takim razie tyle co kazal i zobaczymy :)
A przedtem mialam chyba jeszcze dłuższa przerwe pomiędzy wynikami bo zrobili mi w szpitalu potem miałam przyspieszoną wizyte nie zdazylam zrobic.W szpitalu robili mi tez tylko morfologie bez moczu bo krwawilam. Takze mocz to miałam zrobiony chyba dopiero po ponad 2 miesiącach

Hej dziewczyny. Jednak dzisiaj byłam u lekarza, bo ta noga mi dokucza. Okazało się że mam zakrzepicę żył. Jeszcze stadium niezbyt zaawansowane. Dostalam zastrzyki na 10 dni potem do kontroli plus tabletki. No i okaże się czy nie skończy się szpitalem. Oby nie.
Natomiast,
Dzidziuś ma 11 cm ale płeć dalej nieznana. :-) ruchliwe że ciężko było zrobić zdjęcie ale jest. Dodam na wątek z USG. :-)
Dobrze, że byłaś u lekarza i że to wykryli. U mnie w rodzinie przez zakrzepicę w nogach wujek dostał zatoru płucnego. Trzymam kciuki żeby lekarstwa zadziałały :-*

Ja morfologie też robię co miesiąc, wtedy mam pewność że wszystko jest ok... Z wyniku badań krwi bardzo dużo można odczytać :) i jakieś stany zapalne chyba też wyniki ukazują

p19u3e3k96v017tv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
No, u mnie się zaczęło krwawienie z nosa... Trzeba się przyzwyczajać do tych małych niedogodności. Cieszę się, że dziąsła jeszcze nie krwawią:)
Ja mam krwawienie z nosa codziennie od 2 miesięcy. W sumie wolę to niż codzienne mdłości od rana do wieczora, które miałam przez ponad 3 miesiące ;-)

Do góry