kinga30
Fanka BB :)
Rozpoznasz zobaczysz, bedziesz wiedziala, że to toA ja sie boje, ze nie rozpoznam kopniaczka i przegapie ten piekny moment i dalej bede czekala![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozpoznasz zobaczysz, bedziesz wiedziala, że to toA ja sie boje, ze nie rozpoznam kopniaczka i przegapie ten piekny moment i dalej bede czekala![]()
U nas nikt od ściany nie chce [emoji39]
![]()
Mądre dzieckoO patrz nie pomyślałam o tym[emoji5]️
Ale super!!! :-)Zadzwonił do Nas Tata i sprawia Nam ogromny prezent. Buduje dla Nas łózeczko z mechanizmem kołyski, który można w kazdej chwili zablokowaćBędą trzy poziomy wysokości z możliwością przerobienia na tapczanik jak dziecko będzie większe
Nawet nie wiem ile pracy w to włoży ale mówi, że to sama przyjemność. Nasz Staszek ma super dziadka!
![]()
Raz dziewczyny pisaly ze tego sie nie da z niczym pomylic a pozniej ktoras dziewczyna ze przez jakis czas byla pewna ze to dzidzia a sie okazalo, ze to jelita bo na ruchy za wczesnie bo nisko sie ulozyloRozpoznasz zobaczysz, bedziesz wiedziala, że to to![]()
Tak, tylko to byla mowa o takich delikatnych smyrankach. Kopniaka juz sie nie da pomylic[emoji3]Raz dziewczyny pisaly ze tego sie nie da z niczym pomylic a pozniej ktoras dziewczyna ze przez jakis czas byla pewna ze to dzidzia a sie okazalo, ze to jelita bo na ruchy za wczesnie bo nisko sie ulozylo![]()
Spróbuj poleżeć wieczorem w wannie. W wodzie ciało się relaksuje i wyraźniej czuć, a nawet widać, jak młode bryka. Najlepiej z czymś słodkim do przegryzienia, albo po kolacjiA ja sie boje, ze nie rozpoznam kopniaczka i przegapie ten piekny moment i dalej bede czekala![]()
U Nas ja od ściany ale ze względów bezpieczeństwa bo niestety miałam kilka powaznych epizodów z lunatykowaniem... Na noc Ł zawsze zamyka na klucz wyjście na balkon i drzwi wyjściowe, a klucze chowa pod łóżkiem. Żeby je stamtąd wyciągnąć musiałabym unieść klapę łózka z materacem itp na czym leży Ł więc nie ma opcji żeby mi się udałoU nas nikt od ściany nie chce [emoji39]
![]()
Wiec pozostaje uzbroic sie w cierpliwosc :*Tak, tylko to byla mowa o takich delikatnych smyrankach. Kopniaka juz sie nie da pomylic[emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017