reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jeszcze mam upatrzone marki MUTSY Link do: wózek 3 w 1 Mutsy Urban Rider

3jgxskjo51j6485i.png

Ten spoko. My kupujemy cos w tym stylu :
Screenshot_2018-01-29-20-16-50.png

U mnie w miescie są od 1400 ale jestesmy zdecydowani. Na pewno na bialym stelazu, jesCze tylko nad kolorem pomyslimy :)

Załączniki

• Screenshot_2018-01-29-20-16-50.png
    Screenshot_2018-01-29-20-16-50.png
    100 KB · Wyświetleń: 182
reklama
Bylyscie w Wetlinie? Chata wędrowca, i naleśnik gigant z jagodami mi się zamarzył.... [emoji15]
Co prawda jagód ostatni słoiczek, i słoiczek a nie świeże, no i mój sporo mniejszy, ale też nie przebiegłam 20km albo nie przejechałam na rowerze 40km po Bieszczadach, żeby pochłonąć tamtejszego ;)
c41ba477a68a44a25e8126aee9322fc5.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja wcześniejszych wózków nie znam, ale MUTSY miały dwie moje koleżanki i były zadowolone tyle, że one mieszkają w mieście i nie miały możliwości spaceru po lesie czy polnych drogach. Jedynie chodniki lub alejka w parku i na takich terenach sprawdzał się super :-) Więc za dużo nie pomogę jeśli chodzi o inny teren :-) Mój mąż upatrzył sobie wózek Cybexa i nie mogę mu go wybić z głowy.

Hej dziewczyny. Jednak dzisiaj byłam u lekarza, bo ta noga mi dokucza. Okazało się że mam zakrzepicę żył. Jeszcze stadium niezbyt zaawansowane. Dostalam zastrzyki na 10 dni potem do kontroli plus tabletki. No i okaże się czy nie skończy się szpitalem. Oby nie.
Natomiast,
Dzidziuś ma 11 cm ale płeć dalej nieznana. :-) ruchliwe że ciężko było zrobić zdjęcie ale jest. Dodam na wątek z USG. :-)
Dobrze kochana ze poszlas i ze masz zastrzyki. Ja przeszlam zakrzepice zyl glebokich konczyny dolnej,od pepka cala lewa noga. Nie zycze tego nikomu,bol okropny jakby ktos mięśnie od kosci odrywal noga trzy razy taka,fioletowa. 3 tyg w szpitalu lezalam . bylovryzyko zeskrzep pojdzie do pluc. Uczylam sie chodzic od nowa(mialam ostry przykurz). Po tyg postawili mjie na nogi! Chodzilam za pomoca balonika wpierw 3-4metry bo bol niesamowity. Dlatego ciesze sie ze zareagowalas w pore a leki pomoga.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Bylyscie w Wetlinie? Chata wędrowca, i naleśnik gigant z jagodami mi się zamarzył.... [emoji15]
Co prawda jagód ostatni słoiczek, i słoiczek a nie świeże, no i mój sporo mniejszy, ale też nie przebiegłam 20km albo nie przejechałam na rowerze 40km po Bieszczadach, żeby pochłonąć tamtejszego ;)
c41ba477a68a44a25e8126aee9322fc5.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png
O maaatko jagody.... ostatnio bym ciągle jadla mniam

reklama
O maaatko jagody.... ostatnio bym ciągle jadla mniam
Ja tak samo. :-) Jagody albo winogrona. Ostatnio dziewczyny pisały, że winogron nie wolno w ciąży, bo są niebezpieczne w tym okresie i teraz się zastanawiam (wcześniej o tym nie wiedziałam), czy będzie to miało jakieś skutki. Mam nadzieję, że nie... Jadłam ogromne ilości :-/

Do góry