Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Na szczęście nie, ale boję się polowkowego, bo przy badaniu /usg dowcipnym znowu będzie powtórka z rozrywki... Ale chociaż wiem, że mam nadżerkę, która przy każdym dotyku krwawi...
![]()
Juz nie bedzie krwawien I koniec
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Na szczęście nie, ale boję się polowkowego, bo przy badaniu /usg dowcipnym znowu będzie powtórka z rozrywki... Ale chociaż wiem, że mam nadżerkę, która przy każdym dotyku krwawi...
![]()
Przed badaniem ft3/ft4 na pewno bez euthyroxu, samo tsh ponoć nie ma znaczenia, na siku chyba bez znaczenia, idę jak mi się chcejeść przed poziomem cukru 9h
![]()
Kurcze, beznadziejnie[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Ja już dzisiaj kilka razy czułam dzidzie jak się kręci ale to jeszcze nie kopniaki jak u dziewczyn. Dopiero u mnie 15 tydz także jeszcze czas na to mam :-)
Ja kopniqkow tez nie czuje tylko smyranie a prawie 2o tc)
Ja tam mogę codziennie dać się kłuć. Nie robi to na mnie wrażenia [emoji16]Ale super dziadek![]()
Ej, dziewczyny, naprawdę się tak z własnej woli kłujecie? Jeśli poprzednio wyniki były na granicy normy, to pewnie warto, ale jeśli były dobre... Ja się cieszę, jak nie muszę pobierać, chociaż zazwyczaj coś jest, jak nie grupa krwi, to przeciwciała, czy inne cholerstwo.
Ostatnio przy okazji sprawdzałam poziom magnezu i żelaza, żeby wiedzieć, czy muszę się suplementować.
Mi endokrynolog kazała przychodzic na badania krwi PRZED wzięciem eutyroxu.Ja co msc badam tfr tsh nigdy mi nie mowili nie brac thyroxu
Tylko raz przed usg[emoji848][emoji848]hmm
Jade na thyroxie od lat
Byłam dawcą krwi, więc taka malutka igiełka do pobierania nie robi na mnie takiego wrażeniaAle super dziadek![]()
Ej, dziewczyny, naprawdę się tak z własnej woli kłujecie? Jeśli poprzednio wyniki były na granicy normy, to pewnie warto, ale jeśli były dobre... Ja się cieszę, jak nie muszę pobierać, chociaż zazwyczaj coś jest, jak nie grupa krwi, to przeciwciała, czy inne cholerstwo.
Ostatnio przy okazji sprawdzałam poziom magnezu i żelaza, żeby wiedzieć, czy muszę się suplementować.
Będąc w ciąży zjadłam jednego gotowego loda i kilka belgijskich czekoladek, które dostałam na urodzinyAga owoce zdrowsze ale co zrobisz jak my kobiety ciezarne mamy ciagoty do slodyczy. Ale powiem ci ze ostatnio robilam trufle z fasoli,gorzkiej czekolady,troszke miodu ,obtoczone w wiorkach kokosowych. To D nawet sie nie skumal ze w srodku fasola jest.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom