reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny jutro koło 8:30 idę na morfologię i mocz i mam pytanie, do której godziny w nocy mogę robić siku? [emoji14] I czy mogę wziąć przed badaniem Euthyrox czy lepiej na spokojnie po?
Przed badaniem ft3/ft4 na pewno bez euthyroxu, samo tsh ponoć nie ma znaczenia, na siku chyba bez znaczenia, idę jak mi się chce ;) jeść przed poziomem cukru 9h

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Zadzwonił do Nas Tata i sprawia Nam ogromny prezent. Buduje dla Nas łózeczko z mechanizmem kołyski, który można w kazdej chwili zablokować :) Będą trzy poziomy wysokości z możliwością przerobienia na tapczanik jak dziecko będzie większe :) Nawet nie wiem ile pracy w to włoży ale mówi, że to sama przyjemność. Nasz Staszek ma super dziadka! :)
Wow, zazdroszczę dziadka ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

U Nas ja od ściany ale ze względów bezpieczeństwa bo niestety miałam kilka powaznych epizodów z lunatykowaniem... Na noc Ł zawsze zamyka na klucz wyjście na balkon i drzwi wyjściowe, a klucze chowa pod łóżkiem. Żeby je stamtąd wyciągnąć musiałabym unieść klapę łózka z materacem itp na czym leży Ł więc nie ma opcji żeby mi się udało :) Od ściany dlatego że dłużej mi schodzi wygrzebanie się i Ł czasem sie wtedy przebudza sprawdzac czy idę po prostu siku czy znowu coś odwalam przez sen :)
Mój facet lunatykowal w dziecinstwie [emoji16] mieszkał w domku na parterze, potrafił otworzyć okno , stanąć na patapecie i sikać [emoji16][emoji16] a później zdziwiony rano, że parapet mokry [emoji16] dobrze, że mu minelo

f2w39n7303c24ozn.png

Tu u mamy nie mam wanny :sad: raz pisalam, ze jak zakladalam spodnie to wydawalo mi sie ze widze ruchy, chociaz nie bylam pewna. I czy moglam widziec a ich nie czuc ? Takie pofalowanie, uwypuklenie chwilowe i brzuch byl w tym momencie z jednej strony bardziej odstajacy
To całkiem możliwe ;)
Jelita raczej się nie podnoszą niesmetrycznie. Mnie się też zdarza widzieć, a nie czuć, albo czuć bardzo delikatnie, że jakbym nie patrzyła na brzuch, to bym nie zwróciła uwagi.

Mój facet lunatykowal w dziecinstwie [emoji16] mieszkał w domku na parterze, potrafił otworzyć okno , stanąć na patapecie i sikać [emoji16][emoji16] a później zdziwiony rano, że parapet mokry [emoji16] dobrze, że mu minelo

f2w39n7303c24ozn.png

Cale szczescie :D moj brat jak byl nastolatkiem, zabieral posciel i poduszki i zanosil do salonu. Albo suszarke z praniem wynosil na korytar :D nic groznego na szczescie :p

Ja w pierwszej ciąży w Pl też chodziłam prywatnie i za wszystko płaciłam, ale przynajmniej tak jak piszesz byłam pewna, że wszystko jest pod kontrolą. Dzieciaczek był ważniejszy niż pieniądze. Tu nie mam możliwości zrobienia prywatnie badań :-/ Pytałam w laboratorium i robią tylko na skierowanie od lekarza. Nawet, jakby mąż chciał zbadać sobie cholesterol to musi najpierw odwiedzić lekarza i wziąźć od niego skierowanie :-|
Kurcze, beznadziejnie[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

P
Narzekałam na pakiet medyczny w pracy, ale... Doceniam.... [emoji15]
Prywatne wizyty, badania, i całe prywatne prowadzenie ciąży za free, tylko za prenatalne musiałam zapłacić (za pierwsze, no teraz już jestem 35+...)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry