reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Tak tylko czytalam, tez w to nie wierze mimo ze niby u mnie ovulka I chlopczyk
No I jest
U mnie 5 dni przed chłopak, a 1 dzień przed dziewczynka, więc całkiem na opak. Tak naprawdę to szanse są zawsze 50/50 :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Zadzwonił do Nas Tata i sprawia Nam ogromny prezent. Buduje dla Nas łózeczko z mechanizmem kołyski, który można w kazdej chwili zablokować :) Będą trzy poziomy wysokości z możliwością przerobienia na tapczanik jak dziecko będzie większe :) Nawet nie wiem ile pracy w to włoży ale mówi, że to sama przyjemność. Nasz Staszek ma super dziadka! :)

Wow! Tata jest mega zdolny w takim razie! Mam nadzieję że pochwalisz się efektem :)
No i nieźle macie z tym Twoim lunatykowaniem :o

Mój facet lunatykowal w dziecinstwie [emoji16] mieszkał w domku na parterze, potrafił otworzyć okno , stanąć na patapecie i sikać [emoji16][emoji16] a później zdziwiony rano, że parapet mokry [emoji16] dobrze, że mu minelo

f2w39n7303c24ozn.png

Dobrze ze na zwenątrz sikał ;) Kuzyn sikał śpiąc do szafy :D

P
Narzekałam na pakiet medyczny w pracy, ale... Doceniam.... [emoji15]
Prywatne wizyty, badania, i całe prywatne prowadzenie ciąży za free, tylko za prenatalne musiałam zapłacić (za pierwsze, no teraz już jestem 35+...)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja mam tak samo, pakiet i dodatkowo płaciłam tylko za genetyczne. Wygodne to jest bardzo.

Bidulek ile ma lat zapomnialam:/
A rodzina meza ? Ty dom Syn a maz sam oprowadza ? Podoba sie ? Moj jak byl w pl 1 raz I kielbache z cebula jadl to przezywal msc bo taka dobra
Przytyl przez dwa tyg 4 kg !!

Synek 7 lat . Za dużo nie zwiedzają, kuzynka przyjechała żeby pobyć z nami trochę po jego operacji itp. Jak mamy jak (np moja siostra siedzi z młodym) to wyskakujemy do fajnej knajpy, na stare miasto, pooglądać dekoracje świetlne w centrum itp. :) Z jedzenia wszystko jej smakuje :) Ale keiłby z cebulą nie było :D mój M. na cebulę reaguje histerycznie :D

Krew i siku oddane :p

U mnie też :) Oczywiście miałam rano mały fakap, bo jak wstawałam w nocy sprawdzać czy Ķlody ma nadal temp. to od razu szłam siku, wiadomo. I rano nie było już nic. NIC. więc piłam mega dużo wody, trochę z siebie wycisnęłam już u lekarza ;) ale za to jak to się wszystko przefiltrowało, to po pobraniu jechałam do domu 100/h ;) :D

Ja mam już wszystkie produkty i jutro rano zaczynam piec gniazdka wiedeńskie :) Będę pieczone bo zdrowsze i robię w 2 wersjach. Jedne będą polane lukrem a drugie czekoladą :)

Demyt. Gdybym nie jechała do rodziców to bym wpadła na bank! :D

Jak to mężu skomentował, wyprawka dla Szarego Kropka, wszystko 56

...wszystko super! Ja też lubię stonowane kolory, ewentualnie jakąś fajną aplikację :tak:

Wczoraj rano byliśmy z M.u lekarza, potem właśnie z kuzynką na kawie i chwilę w pałacu w wilanowie, potem obiad, wieczorem fryzjer i jeszcze pojechaliśmy z nią na kolację, więc cały dzień coś. Dzisiaj jeszcze natomiast rano pojechałam na badania, potem do lekarza na kontrolę z młodym- nadal mówią że wirusówka i tyle... a mnie coś gardło drapie...:baffled: Jadę jutro do mamy na kilka dni...

Mnie dziś głową boli i juz sobie wmowilam zatrucie ciazowe masakra a wizyta dopiero za tydzień w piątek
O matko.. Szalona [emoji14] to ja już chyba bym w ciąży nie mogła być bo mniw co chwile głowa boli.. Spokojnie.. Dziś podobno pogoda niekorzystna

p19u3e3kamsm1gna.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Matko szalejesz.. Wszystkie juz cos maja a ja dopiero 3 spioszki i pampersy [emoji47][emoji47][emoji47]

0d1ysek2pjkx1f5v.png

Przy corce zaczelam kupowac grubo po 25 tc dopiero ;)) zdazylam ufff hih
Teraz postanowilam wszyagjo juz miec gotowe bo z silami sadze za dwa msce bedzie ciezko

Wogole zaczynam myslenia na temat macierzynstwa;)) corka 15 mscy w czerwcu nie bedzie spac za dnia a synek w noc karmienia kiedy ja odpoczne, chyba bedzue ciezko[emoji848][emoji16]

Mieszkanie ogarnięte uff już mnie plecy bolą :o...

A teraz czas na zupke szpinakową i soczek pomarańczowy <3
p19u3e3kamsm1gna.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Marika, błyszczy..! :) Ja też właśnie korzystałam z tego że M. pojechał z gościem na zakupy, odkurzałam i sprzątałam... nasza Pani przepadła na Ukrainie :sad::sad:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry