reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dawaj linka[emoji13][emoji13][emoji13]

0d1ysek2pjkx1f5v.png
Link do: PÓŁŚPIOCHY bezuciskowe 62, NOWE WZORY, PRODUCENT!
Ten sprzedający ma również body, spodenki, pajacyki itp takie motywy i inne też ;-)

reklama
Jestem nowa moja druga ciaza ktora okropnie znosze teraz rwa kulszowa mnie dopadla do tego hustawka nastrojow jakas masakra

Najczęściej właśnie tak mnie rano dopada trochę z tymi dzieciakami zaczym sie ogarnę i później mi sie słabo zrobi. Potem w ciągu dnia już jest ok

Ja wiem jak to jest,bo sama niejednokrotnie za duzo biore na swoje barki,ale musisz myslec jakbys byla w samolocie.
Najpierw Ty (zakladasz maseczke z tlenem),a potem dzieci (inaczej gdy zemdlejesz one sobie nie poradza).

Widzę dużo więcej nas panikuje ja to co tydzień to inna choroba nawet jak w ciąży nie byłam to tez tak sobie wmawialam a to udar a to zawał masakra

Ja przed ciaza nie , ale jak straciłam pierwsze dzieciątko to gdzieś takie napady paniki mi się włączyły, tu zabolało to zakluko zaczęłam plamic no i jakoś mam tak dziwne myśli . Mam nadzieję że w lipcu nam przejdzie :)

reklama
Bylam wlasnie u dentysty .. Aaa. Bolało :( do tego zauwazylam ze zaczynaja mi dziasla krwawic ://
Na szczescie jeszcze jeden ząb i na koniec sobie zrobie odkamienienie :)

* macie sprawdzony sklep internetowy z koszulami dla kobiet w ciazy ? Nie drogimi ?

Do góry