reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ciekawe jaka jakosc

0d1ysek2pjkx1f5v.png
W miarę ok ,to nie hm czy inne :p zresztą dziecko szybko rośnie parę razy założy u tyle ,a że tanie to nie będzie szkoda.
niby bawełna ale taka cieńsza na lato ok, mam 3 polspiochy właśnie te cm na zdjęciu.

reklama
Ja wiem jak to jest,bo sama niejednokrotnie za duzo biore na swoje barki,ale musisz myslec jakbys byla w samolocie.
Najpierw Ty (zakladasz maseczke z tlenem),a potem dzieci (inaczej gdy zemdlejesz one sobie nie poradza).
O to jest fakt. Ja jeszcze duzo lezalam to moze tez za szybko ruszyłam, zeby wrócić do normalnego funkcjonowania

Jakie śliczne [emoji7]
Moja kolorystyka ;)
Jakby to powiedzieć, mając do pomalowania prawie cały dom, tzn tą część, która będzie "oddawana do użytku" (cześć została zabudowana ścianką, i zostanie do zrobienia za.. jakiś czas....) całość została pomalowana na... szaro... tzn parę odcieni szarości, i łazienka też jest szara, w sypialni są pasy, ale też szare, i kuchnia też będzie szara z elementami drewna [emoji23]
I ubranka dziecięce też mi się podobają szare [emoji23]
No, z kolorowymi elementami ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja też lubię szary, pokój mam pomalowany na szaro, szary narożnik, w kuchni szafki też mam szare tzn dolne górne jasne, i połowę ubrań mam szarych :-D

Raka tez juz przechodziłam :D czasem tak sobie wmowilam ze aż się źle czułam dopiero mama mnie doprowadza do pionu tłumaczy ze mam się uspokoić i juz coś sobie wmowilam nic mi nie jest i nagle wszystko przechodzi :D
Ja też mam sobie wmawiałam raka za kazdym razem jak mnie coś bolało :D Głowa, brzuch, noga, pierś itp :D

Ja wiem jak to jest,bo sama niejednokrotnie za duzo biore na swoje barki,ale musisz myslec jakbys byla w samolocie.
Najpierw Ty (zakladasz maseczke z tlenem),a potem dzieci (inaczej gdy zemdlejesz one sobie nie poradza).
DOKŁADNIE! I dokładnie tak trzeba myśleć :) W razie gdybyście kiedyś musiały korzystać z tych maseczek w rzeczywistości(nie życzę nikomu) to ZAWSZE ale ZAWSZE zakładajcie najpierw sobie, bo nieprzytomne nikomu nie pomożecie

Ja też lubię szary, pokój mam pomalowany na szaro, szary narożnik, w kuchni szafki też mam szare tzn dolne górne jasne, i połowę ubrań mam szarych :-D
A ja będę miala w jednym pokoju na zolto, w jednym zielono a w 3 rozowy ale nie krzykliwe tylko delikatne i Marysia bedzie miala nie pomalowana calosc tylko trochę takiej fajnej tapety w kotki☺️

Kupilam wlasnie witaminy. Femibion 2
Bo te moje byly bez dha i wydawaly mi sie takie nijakie. Te sa troche drozsze i po dwie tabletki dziennie sie bierze. Zazywa je ktoras z dziewczyn?:)
Ja biorę Mama dha i są ok ,2 tabletki na dzień :-) cena też ok 40 zl, w poprzedniej ciąży brałam omega med optima dha które kosztowały 50-60 zł.
DSC_0005.JPG

Załączniki

• DSC_0005.JPG
    DSC_0005.JPG
    692,7 KB · Wyświetleń: 243
  • DSC_0007.JPG
    DSC_0007.JPG
    890,7 KB · Wyświetleń: 46
A ja będę miala w jednym pokoju na zolto, w jednym zielono a w 3 rozowy ale nie krzykliwe tylko delikatne i Marysia bedzie miala nie pomalowana calosc tylko trochę takiej fajnej tapety w kotki☺️
Tez lubię delikatne ściany kolory ,moja siostra ostatnio w pokoju córki robiła jedną ścianą w tapecie 3d chyba szara jasna w motylki ładnie wygląda jakby były wypukłe wystawaly ze ściany, te 3d są super :-)

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi może to głupie pytanie ale mam taką ochotę na frytki z majonezem nie wiem już od jakiego czasu ale co czytam to oczywiście tego nie jeść tego nie jeść no i majonez też oczywiście jest na NIE :unsure:i tak walczę że sobą i tymtymi frytkami . Czy jecie normalnie majonez? :unsure::tak:

Do góry