oliwiapatrycja
Fanka BB :)
W miarę ok ,to nie hm czy inneCiekawe jaka jakosc
![]()
niby bawełna ale taka cieńsza na lato ok, mam 3 polspiochy właśnie te cm na zdjęciu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W miarę ok ,to nie hm czy inneCiekawe jaka jakosc
![]()
O to jest fakt. Ja jeszcze duzo lezalam to moze tez za szybko ruszyłam, zeby wrócić do normalnego funkcjonowaniaJa wiem jak to jest,bo sama niejednokrotnie za duzo biore na swoje barki,ale musisz myslec jakbys byla w samolocie.
Najpierw Ty (zakladasz maseczke z tlenem),a potem dzieci (inaczej gdy zemdlejesz one sobie nie poradza).
Aha to zamowie zwlaszcza ze cena kusiW miarę ok ,to nie hm czy innezresztą dziecko szybko rośnie parę razy założy u tyle ,a że tanie to nie będzie szkoda.
niby bawełna ale taka cieńsza na lato ok, mam 3 polspiochy właśnie te cm na zdjęciu.
Witaj fajnie ze do nas dołączyłasJestem nowa moja druga ciaza ktora okropnie znosze teraz rwa kulszowa mnie dopadla do tego hustawka nastrojow jakas masakra
Ja też lubię szary, pokój mam pomalowany na szaro, szary narożnik, w kuchni szafki też mam szare tzn dolne górne jasne, i połowę ubrań mam szarychJakie śliczne [emoji7]
Moja kolorystyka
Jakby to powiedzieć, mając do pomalowania prawie cały dom, tzn tą część, która będzie "oddawana do użytku" (cześć została zabudowana ścianką, i zostanie do zrobienia za.. jakiś czas....) całość została pomalowana na... szaro... tzn parę odcieni szarości, i łazienka też jest szara, w sypialni są pasy, ale też szare, i kuchnia też będzie szara z elementami drewna [emoji23]
I ubranka dziecięce też mi się podobają szare [emoji23]
No, z kolorowymi elementami
![]()
Ja też mam sobie wmawiałam raka za kazdym razem jak mnie coś bolałoRaka tez juz przechodziłamczasem tak sobie wmowilam ze aż się źle czułam dopiero mama mnie doprowadza do pionu tłumaczy ze mam się uspokoić i juz coś sobie wmowilam nic mi nie jest i nagle wszystko przechodzi
![]()
DOKŁADNIE! I dokładnie tak trzeba myślećJa wiem jak to jest,bo sama niejednokrotnie za duzo biore na swoje barki,ale musisz myslec jakbys byla w samolocie.
Najpierw Ty (zakladasz maseczke z tlenem),a potem dzieci (inaczej gdy zemdlejesz one sobie nie poradza).
A ja będę miala w jednym pokoju na zolto, w jednym zielono a w 3 rozowy ale nie krzykliwe tylko delikatne i Marysia bedzie miala nie pomalowana calosc tylko trochę takiej fajnej tapety w kotkiJa też lubię szary, pokój mam pomalowany na szaro, szary narożnik, w kuchni szafki też mam szare tzn dolne górne jasne, i połowę ubrań mam szarych![]()
Ja biorę Mama dha i są ok ,2 tabletki na dzień :-) cena też ok 40 zl, w poprzedniej ciąży brałam omega med optima dha które kosztowały 50-60 zł.Kupilam wlasnie witaminy. Femibion 2
Bo te moje byly bez dha i wydawaly mi sie takie nijakie. Te sa troche drozsze i po dwie tabletki dziennie sie bierze. Zazywa je ktoras z dziewczyn?![]()
Tez lubię delikatne ściany kolory ,moja siostra ostatnio w pokoju córki robiła jedną ścianą w tapecie 3d chyba szara jasna w motylki ładnie wygląda jakby były wypukłe wystawaly ze ściany, te 3d są super :-)A ja będę miala w jednym pokoju na zolto, w jednym zielono a w 3 rozowy ale nie krzykliwe tylko delikatne i Marysia bedzie miala nie pomalowana calosc tylko trochę takiej fajnej tapety w kotki![]()