reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Boże dziekuje Kiniuuu dziś chyba zrobię sobie ucztę :D musztardę i ketchup też wcinam ale ten majonez jakoś mnie.... bo bakterie jakieś i w głowie blokada :D
Gdzieś pisało w internecie ze te nasze majonezy można jeść bez obaw☺️ nie wyobrażam sobie salatki bez majonezu a juz jej trochę zjadłam przez okres ciazy☺️ zresztą w poprzednich 2 tez☺️

reklama
Nie można jeść domowego, no robi się go z surowego żółtka, ale sklepowy to raczej koło jajek nawet nie stał ;)

Ale jak bardzo się boisz, to mogę polecić przepis na majonez z kalafiora i mleka kokosowego, albo z kaszy jaglanej ;) wczoraj robiłam sos tatarski ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dzięki Aga :D ale myślę że jakbym się za to zabrała to z moim talentem nic by z tego nie wyszło :D

Gdzieś pisało w internecie ze te nasze majonezy można jeść bez obaw☺️ nie wyobrażam sobie salatki bez majonezu a juz jej trochę zjadłam przez okres ciazy☺️ zresztą w poprzednich 2 tez☺️

No właśnie ja mam Polski Winiary kupiłam w polskim sklepie kiedyś ale niemialam odwagi go otworzyć i tak biedny stoi i czeka :D

Dziewczyny powiedzcie mi może to głupie pytanie ale mam taką ochotę na frytki z majonezem nie wiem już od jakiego czasu ale co czytam to oczywiście tego nie jeść tego nie jeść no i majonez też oczywiście jest na NIE :unsure:i tak walczę że sobą i tymtymi frytkami . Czy jecie normalnie majonez? :unsure::tak:
Zjedz. Nic się nie stanie.

U mnie dziś żeberka w miodzie na ostro pieczone w piekarniku :) właśnie wstawione do piekarnika, dość późno ale mój późno wróci więc nie ma co wcześniej dla siebie i maluszka robić jak już zupke zjadłam :) do tego ziemniaczki i surówka :) ciekawe jak wyjdzie mięsko bo pierwszy raz tak robię :)

p19u3e3kamsm1gna.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Myślę żeby to było zatrucie to musiałabys ze 150/160 mieć a wtedy byś czuła się mega źle I na pewno byś odrazu poczuła :) pewnie to burza hormonów , mnie też bardzo często głowa boli
Mnie też ostatnio głowa zaczęła boleć i tak w sumie boli codziennie ale znośnie jeszcze. Ciśnienie zazwyczaj 120/80 więc książkowe [emoji4] to muszą być hormony [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Do góry