reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jestem nowa moja druga ciaza ktora okropnie znosze teraz rwa kulszowa mnie dopadla do tego hustawka nastrojow jakas masakra
Witamy w Lipcowkach na kiedy masz termin?

3jgxskjo51j6485i.png

reklama
U mnie dziś żeberka w miodzie na ostro pieczone w piekarniku :) właśnie wstawione do piekarnika, dość późno ale mój późno wróci więc nie ma co wcześniej dla siebie i maluszka robić jak już zupke zjadłam :) do tego ziemniaczki i surówka :) ciekawe jak wyjdzie mięsko bo pierwszy raz tak robię :)

p19u3e3kamsm1gna.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Chodzą za mną takie ostatnio, może niedługo zrobię...

U mnie dziś żeberka w miodzie na ostro pieczone w piekarniku :) właśnie wstawione do piekarnika, dość późno ale mój późno wróci więc nie ma co wcześniej dla siebie i maluszka robić jak już zupke zjadłam :) do tego ziemniaczki i surówka :) ciekawe jak wyjdzie mięsko bo pierwszy raz tak robię :)

p19u3e3kamsm1gna.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

U mnie były dziś warzywka na patelnię :D ale takie żeberka...mmm choć ostatnio ciężko z mięsem to taki obiad bym wciagnela ajjjj .

No powiem Ci szczerze że ja też jeszcze tego nie czuję więc może dlatego nie mam parcia na kupowanie jak reszta dziewczyn. A najbardziej mnie wkurza szukanie wózka, bo nie mam na to ochoty, nic mi się nie podoba i robię to na siłę i się tylko wkurzam, więc chyba przyjmę Twoją taktykę i poczekam... aż to poczuję :)

A ja wlasnie czuje az za bardzo i wszystko bym chciala juz kupic ;D mama i K mnie sprowadzaja na ziemie co jakis czas bo tylko o dziecku i wyprawce moglabym trajkotac :D

Mnie też ostatnio ciągle głowa boli...czasem tylko z jednej strony :( chyba takie uroki ciąży..
Pisałyście co niektóre o ruchach w 10 tc (dziecko ma wtedy z 2,5cm..) , w 12 czy 14tc. Ja myślę, nawet jestem pewna,że to niemożliwe. :) ja od 13tc mam codziennie szalone ruchy jelit i nigdy wcześniej (tzn. Przed ciąża) nie czułam czegoś podobnego, czasem coś jeździło,ale nigdy w taki sposób, teraz to takie jakby mrowienia, puknięcia, smyranie, ale wiem,że to nie dzidziuś (choć baaardzo bym już chciała) , bo czasem czuje to koło pępka,innym razem aż na wzgórku, a tam dzidzi nie ma :D na grupie na fejsie jedna dziewczyna pisała,że dziecko ją kopie w 16czy 17tc po żebrach...no cóż :D
Ja też jeszcze nie kupuje nic,bo się po prostu boję :(
Moja szyjka ostatnio na ip miała 5,5cm (!), mój gin wcześniej też mówił,że jak u żyrafy :p ale mam łożysko przodujące póki co i krwiaka. W piątek wizyta,mam nadzieję,że krwiak się wreszcie wchłania,Niunia zdrowo rośnie i łożysko poszlo do góry..i tak już się przyzwyczaiłam do myśli,że to Córeczka, trochę mam obawy,że się nagle płeć zmieni i byłoby mi..dziwnie :D
Któraś też nie może sobie poradzić z grzybicą? Brałam już pimafucin i gyno pevaryl i dalej dokucza :(
Czy wszystkie wstajecie w nocy na siusiu? Ja od początku ciąży czesto chodzę w dzień,ale całą noc prześpie bez pobudek. To normalne? :D
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj!

Ale Ci dobrze :D ja sie wyspac nie moge od kilku miesiecy, najpierw od kataru a teraz w dodatku od latania do lazienki 4/5 razy w ciagu nocy :(

Jak serce wali za szybko to czuc, mi sie gorzej oddycha wtedy

Mam tak samo, nawet jak leze tak mi sie zdarza :o

Auu, boli na samą myśl...

Co do koszul - słodkisen, link w wątku zakupowym, chwilowo nie mam jak wkleić... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Znam ta strone :) tylko jaki material:p

Mi też ☺️ a ketchup np najbardziej lubię z kotlina

Mi kielecki :D przez Was chce mi sie cukini i teraz jeszcze frytek z majonezem ;(( a mam robic spagetti bo tez mi sie chce :(( hahah. Trzy obiady najlepiej gotowac :D

A ja wlasnie czuje az za bardzo i wszystko bym chciala juz kupic ;D mama i K mnie sprowadzaja na ziemie co jakis czas bo tylko o dziecku i wyprawce moglabym trajkotac :D

Ale Ci dobrze :D ja sie wyspac nie moge od kilku miesiecy, najpierw od kataru a teraz w dodatku od latania do lazienki 4/5 razy w ciagu nocy :(

Mam tak samo, nawet jak leze tak mi sie zdarza :o

Znam ta strone :) tylko jaki material:p

Mi kielecki :D przez Was chce mi sie cukini i teraz jeszcze frytek z majonezem ;(( a mam robic spagetti bo tez mi sie chce :(( hahah. Trzy obiady najlepiej gotowac :D
Spaghetti to ja dzisiaj miałam ☺️

reklama
Do góry