reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja na to mowie "biedny kotlet" tylko jeszcze obtaczam w bulce tartej [emoji13][emoji13]

0d1ysek2pjkx1f5v.png
Takiej nazwy nie słyszałam :D

p19u3e3kamsm1gna.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Hahahaa padłam :D u mnie też mój jest mistrzem "jajka" i tylko on mi takie chlebki robi :D

p19u3e3kamsm1gna.png

27.06.17 Anastazja [*]
Haha no u nas tak samo [emoji16][emoji16] raz tylko sama robiłam bo mi nie chciał zrobić [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] mój facet każe mi dodać, że wszystko z jajkiem robi po mistrzowsku np. Jajeczniczke [emoji16][emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Haha no u nas tak samo [emoji16][emoji16] raz tylko sama robiłam bo mi nie chciał zrobić [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] mój facet każe mi dodać, że wszystko z jajkiem robi po mistrzowsku np. Jajeczniczke [emoji16][emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Tacy z nich jajcarze :D albo JajoMistrze :D

p19u3e3kamsm1gna.png

27.06.17 Anastazja [*]

Dziewczyny na posiew to taki pojemnik trza miec?
1518015477-19b06643d4c11149-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

No wlaswła ja też mam teraz zrobić przed wizytą i w aptece powiedziałam że na posiew,dal mi tak prawie sam jak na zwykły mocz tylkonm z czerwoną nakrętka,a ty masz jeszcze cis w środku
Dziewczyny, ważne, żeby w odpowiedni sposób do tego nasikać:) W szpitalu dawali nam na posiew taki zwykły, tylko sterlny. Ten jest bardziej wypasiony. Ważny jest sposób pobrania moczu na posiew. Podmywasz się, do pochwy wkładasz tampon albo gazik. Sikasz trochę i dopiero v środkowy strumień moczu do pojemnika. Gotowe. W innym wypadku mogą się dostać bakterie z pochwy i okolic i wynik niemiarodajny.

A myślałam że tylko ja mam w ciąży jazdę na zupki chińskie :O Jak nie jadłam ich z 8 lat tak teraz przez ciążę już 5 wciągnęłam :D przestałam je kupować bo jak leżą w domu to mnie wołają. Ja lubię z vifona te zielone łagodne :)
Ja zupek chińskich nie cierpię i ciąża tego nie zmieniła uff. Za to non stop bym jadła twaróg ze śmietaną lub jogurtem i cukrem [emoji33]

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Jest taki papier toaletowy nawilżany dla dzieci ,w rossmannie napewno jest, nie wiem jak w biedronce, i chyba on jest lepszy jak chusteczki żeby się nie zapchal WC :-D
W Biedronce też jest ostatnio zaczęłam kupować bo pojawiła się wersja dla dzieci. Na tą wcześniejszą syn narzekał, że twardy i wolał chusteczki.

p19uqqmzxqi22hcj.png

Do góry