Takiej nazwy nie słyszałamJa na to mowie "biedny kotlet" tylko jeszcze obtaczam w bulce tartej [emoji13][emoji13]
![]()

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Takiej nazwy nie słyszałamJa na to mowie "biedny kotlet" tylko jeszcze obtaczam w bulce tartej [emoji13][emoji13]
![]()
Moj tato zas mowi " kotlet dla ubogich"[emoji1][emoji1]Takiej nazwy nie słyszałam
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Haha no u nas tak samo [emoji16][emoji16] raz tylko sama robiłam bo mi nie chciał zrobić [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] mój facet każe mi dodać, że wszystko z jajkiem robi po mistrzowsku np. Jajeczniczke [emoji16][emoji16][emoji16]Hahahaa padłamu mnie też mój jest mistrzem "jajka" i tylko on mi takie chlebki robi
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Gratuluję synkaW brzuszku plywa zdrowiutki Leon z pokaznym siusiakiem
Tacy z nich jajcarzeHaha no u nas tak samo [emoji16][emoji16] raz tylko sama robiłam bo mi nie chciał zrobić [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] mój facet każe mi dodać, że wszystko z jajkiem robi po mistrzowsku np. Jajeczniczke [emoji16][emoji16][emoji16]
![]()
To też może być dobre [emoji16]Ja na to mowie "biedny kotlet" tylko jeszcze obtaczam w bulce tartej [emoji13][emoji13]
![]()
Dziewczyny na posiew to taki pojemnik trza miec?![]()
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny, ważne, żeby w odpowiedni sposób do tego nasikaćNo wlaswła ja też mam teraz zrobić przed wizytą i w aptece powiedziałam że na posiew,dal mi tak prawie sam jak na zwykły mocz tylkonm z czerwoną nakrętka,a ty masz jeszcze cis w środku
Byłam w takim stanie że nie dopytywałam. Doszło do mnie tylko że córeczka i już tylko o tym myślałamgratulacje :* ile waży?![]()
Ja zupek chińskich nie cierpię i ciąża tego nie zmieniła uff. Za to non stop bym jadła twaróg ze śmietaną lub jogurtem i cukrem [emoji33]A myślałam że tylko ja mam w ciąży jazdę na zupki chińskie :O Jak nie jadłam ich z 8 lat tak teraz przez ciążę już 5 wciągnęłamprzestałam je kupować bo jak leżą w domu to mnie wołają. Ja lubię z vifona te zielone łagodne
![]()
W Biedronce też jest ostatnio zaczęłam kupować bo pojawiła się wersja dla dzieci. Na tą wcześniejszą syn narzekał, że twardy i wolał chusteczki.Jest taki papier toaletowy nawilżany dla dzieci ,w rossmannie napewno jest, nie wiem jak w biedronce, i chyba on jest lepszy jak chusteczki żeby się nie zapchal WC![]()