Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja po wizycie. Dziś 31+6 mała waży 1750 gramwszystko wygląda ok tylko znowu wód płodowych mniej. Mała ułożona miednicowo więc póki co szykuje się cc
Cieszę się że malutka rośnie
Bardziej boję się sn ale będzie co będziePiękna waga. A cc zasmucona czy wolisz?
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
U mnie nie było z palca od razu z żyły.Pierwsze słyszę żeby pobierali z palca przed obciążeniem OGTT może w niektórych labolatoriach tak robią ale nie u mnieu mnie tez najpierw zbadala mi z palca czy cukier na czczo mam ok i czy może mi glukozę pdac , potem z zyly na czczo, po godzinie i po 2. Pielegniarka powiedziała ze dla bezpieczeństwa czy może mi podac glukozę bo to spore obciążenie dla organizmu i nie chciałaby zebym im fiknela tam![]()
To mój synek ważył w 30t4 1725 gramBardziej boję się sn ale będzie co będziechyba wolałabym cc dla bezpieczeństwa małej
Moj synek w 4miesiacu nosil juz 74, wiec to tak jak piszesz sprawa indywidualna ale srednio to chyba tak od 5,6 do nawet 12 miesiecy.Wczoraj dowiedziałam się, że moja teściowa wpadła w szał zakupowy i kupuje ciuszki na rozmiar 74-80. W jakim mniej wiecej wieku dziecko nosi taki rozmiar? Wiem, że to też indywidualna sprawa, ale chodzi mi tak na oko.
Jaka juz duzaJa po wizycie. Dziś 31+6 mała waży 1750 gramwszystko wygląda ok tylko znowu wód płodowych mniej. Mała ułożona miednicowo więc póki co szykuje się cc
Cieszę się że malutka rośnie
Wow, no to szybko zacząłMoj synek w 4miesiacu nosil juz 74, wiec to tak jak piszesz sprawa indywidualna ale srednio to chyba tak od 5,6 do nawet 12 miesiecy.
Moja jest malutka ale ponoć w normie. Ja też jestem malutka mam 155cm wzrostu więc liczę że po mnie będzie maluszkiemTo mój synek ważył w 30t4 1725 gramU nas jest tylko różnica tydzień w porodach ja jestem pierwsza ty zaraz po mnie
![]()
Dziękuję. Ważne żeby zdrowa była a czy cc czy sn to dla mnie drugorzedna sprawa.Jaka juz duzaPieknie rosnie
Do porodu jeszcze moze pozycje zmienic. Trzymam kciuki
![]()