reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mam i ja... Oto zdjęcie, na wypadek, gdyby rano już nie było.
1518046705-dba6a52f43092160-aaaaaa.jpeg
Jakie piękne [emoji7]
Pieczone czy smażone?

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Ja już poranną porcję oponek i pączków usmażyłam, zapakowałam mężowi do pracy i porcję dla mamy i babci :)
Niestety kółeczek nie sfotografowałam, bo mąż od razu zapakował, paczki też już spakowane "na drogę", ale fotka na szybko ;)
e4f8a071213502b8300e51884541cedd.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png
A ja jak zwykle sklepowe paczki:D nie lubie robic takich rzeczy ale jaak ktos zrobi to bardzo chetnie zjadam;D

Ja już poranną porcję oponek i pączków usmażyłam, zapakowałam mężowi do pracy i porcję dla mamy i babci :)
Niestety kółeczek nie sfotografowałam, bo mąż od razu zapakował, paczki też już spakowane "na drogę", ale fotka na szybko ;)
e4f8a071213502b8300e51884541cedd.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png
Aż mi w brzuchu zaburczalo! :-) jednak jeszcze wstawac mi sie nie chce :)

Wylaczylam budzik, bo slysze z drugiego pokoju kaszle... tak więc oboje chorzy :/ juz nie wiem co ja mam dawac tym dzieciom :(

Uff nadrobiłam :D Witam się wizytowo :) Powoli łapie mnie już stres. Oby wszystko było z maleństwem dobrze.
Dziewczyny będziemy zmieniać auto i pomyślałam że może któraś z Was mogłaby mi pomóc. Szukamy 7 osobowego, może macie jakieś i możecie polecić? Bo my mamy nasz typ ale przeraża mnie wysokość OC i AC. Do tego jest ich mało i wszystko strasznie daleko.

Aż mi w brzuchu zaburczalo! :-) jednak jeszcze wstawac mi sie nie chce :)
Ja juz 3 kostki czekolady zlapalam i dziecie zadowolone bo szaleje.
A ja jak zwykle sklepowe paczki:D nie lubie robic takich rzeczy ale jaak ktos zrobi to bardzo chetnie zjadam;D
Ja tez sklepowe....styknie mi bawienie sie dzis w paczki bezglutenowe. Wczoraj d wzial 20 paczkow na nocke ! Ja na niego tak patrze a on do mnie -spokojnie podziele sie.

Zaraz budze dzieci do szkoly dzis w koncu pojda a ja jade do laboratorium z tym cholernym moczem.
Wczoraj juz sie nasluchalam od mamy i od D. Byl wczoraj na kawie u moich rodzicow i moja mama juz czarne mysli ma(wie jak bylo z moimi nerkami w poprzednich ciazach) wiec delikatnie powiedziałam ze robie posiew i jak cos to leki,najwazniejsze ze cisnienie mam ok i nie ma bialka w moczu .

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas w przychodni też aż czarno ludzi,słyszałam że już nawet nie szczepią dzieci kaza czekać bo jest szczyt zachorowań,my narazie się trzymamy

reklama
Ja juz 3 kostki czekolady zlapalam i dziecie zadowolone bo szaleje.

Ja tez sklepowe....styknie mi bawienie sie dzis w paczki bezglutenowe. Wczoraj d wzial 20 paczkow na nocke ! Ja na niego tak patrze a on do mnie -spokojnie podziele sie.

Zaraz budze dzieci do szkoly dzis w koncu pojda a ja jade do laboratorium z tym cholernym moczem.
Wczoraj juz sie nasluchalam od mamy i od D. Byl wczoraj na kawie u moich rodzicow i moja mama juz czarne mysli ma(wie jak bylo z moimi nerkami w poprzednich ciazach) wiec delikatnie powiedziałam ze robie posiew i jak cos to leki,najwazniejsze ze cisnienie mam ok i nie ma bialka w moczu .

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
BedzBę dobrze,ale ja też nie lubię takiej gadaniny ale oni chcą dobrze dla nas

Do góry