Jakie piękne [emoji7]Mam i ja... Oto zdjęcie, na wypadek, gdyby rano już nie było.![]()
Pieczone czy smażone?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakie piękne [emoji7]Mam i ja... Oto zdjęcie, na wypadek, gdyby rano już nie było.![]()
A ja jak zwykle sklepowe paczkiJa już poranną porcję oponek i pączków usmażyłam, zapakowałam mężowi do pracy i porcję dla mamy i babci
Niestety kółeczek nie sfotografowałam, bo mąż od razu zapakował, paczki też już spakowane "na drogę", ale fotka na szybko![]()
![]()
![]()
Aż mi w brzuchu zaburczalo! :-) jednak jeszcze wstawac mi sie nie chceJa już poranną porcję oponek i pączków usmażyłam, zapakowałam mężowi do pracy i porcję dla mamy i babci
Niestety kółeczek nie sfotografowałam, bo mąż od razu zapakował, paczki też już spakowane "na drogę", ale fotka na szybko![]()
![]()
![]()
Taki czas jest... niestety my juz od wczoraj nie mamy miejsc do pediatry:/ chociaż poprzedni tydzień byl gorszyWylaczylam budzik, bo slysze z drugiego pokoju kaszle... tak więc oboje chorzy :/ juz nie wiem co ja mam dawac tym dzieciom![]()
Ja juz 3 kostki czekolady zlapalam i dziecie zadowolone bo szaleje.Aż mi w brzuchu zaburczalo! :-) jednak jeszcze wstawac mi sie nie chce![]()
Ja tez sklepowe....styknie mi bawienie sie dzis w paczki bezglutenowe. Wczoraj d wzial 20 paczkow na nocke ! Ja na niego tak patrze a on do mnie -spokojnie podziele sie.A ja jak zwykle sklepowe paczkinie lubie robic takich rzeczy ale jaak ktos zrobi to bardzo chetnie zjadam;D
BedzBę dobrze,ale ja też nie lubię takiej gadaniny ale oni chcą dobrze dla nasJa juz 3 kostki czekolady zlapalam i dziecie zadowolone bo szaleje.
Ja tez sklepowe....styknie mi bawienie sie dzis w paczki bezglutenowe. Wczoraj d wzial 20 paczkow na nocke ! Ja na niego tak patrze a on do mnie -spokojnie podziele sie.
Zaraz budze dzieci do szkoly dzis w koncu pojda a ja jade do laboratorium z tym cholernym moczem.
Wczoraj juz sie nasluchalam od mamy i od D. Byl wczoraj na kawie u moich rodzicow i moja mama juz czarne mysli ma(wie jak bylo z moimi nerkami w poprzednich ciazach) wiec delikatnie powiedziałam ze robie posiew i jak cos to leki,najwazniejsze ze cisnienie mam ok i nie ma bialka w moczu .
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom