reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Gratuluję synka :* same dobre wiadomości dziewczyny jakie wy macie długie szyjki :D
Lekarz mi wytłumaczył, że długość szyjki bada się na dwa sposoby i jak się bada przez usg dopochwowe to widać całą szyjkę ( i wewnątrz i zewnątrz) a ręcznie tylko zewnatrz [emoji39] i dlatego jak ktoś ma 2.5cm tej szyjki zewnątrz to wynik w normie a jeśli cala ma 2,5cm to za mało :) ale nie umiem tego przedstawić jego słowami [emoji2]

f2w39n7303c24ozn.png

Nosze aktualnie 80B . mysliscie ze do 90B dojde czy dalej ? Nie wiem jaki rozmiar stanika zamowic. Jest promocja to bym wziela :/
Jak biust rośnie, to głównie miska, a nie obwód ;) obwód się trochę poszerza, ale nie sądzę, żeby aż tak (tzn inaczej - rozszerza się ponoć mocno, ale przez bardzo krótki czas, a wtedy przedłużka/dwie i jest ok), a lepiej, żeby stanik był dobrze dobrany, żeby nie obwisł za bardzo ;)
ile masz cm pod biustem i w biuście?

0d1yrjjgtd95fou3.png

Lekarz mi wytłumaczył, że długość szyjki bada się na dwa sposoby i jak się bada przez usg dopochwowe to widać całą szyjkę ( i wewnątrz i zewnątrz) a ręcznie tylko zewnatrz [emoji39] i dlatego jak ktoś ma 2.5cm tej szyjki zewnątrz to wynik w normie a jeśli cala ma 2,5cm to za mało :) ale nie umiem tego przedstawić jego słowami [emoji2]

f2w39n7303c24ozn.png
Ja zawsze mam badane przez usg, i 2,5 jest u mnie ok. Ale ja na samym poczatku mialam 3 cm, więc ja ogólnie mam krótką szyjke.

To i ja się pochwalę moimi dzisiejszymi wypiekami :) Gniazdka wiedeńskie(pieczone!) polane lukrem z nutą cytryny :) Pierwszy raz używałam szprycy cukierniczej więc ten kształt nie jest super, ale jak na pierwszy raz nie narzekam :) Spróbowałam jednego i powiem Wam, że te pieczone wcale nie są gorsze od klasycznych smażonych. Stasiowi też smakowało :D

Załączniki

• 20180208_143654.jpg
    20180208_143654.jpg
    370,2 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Jak biust rośnie, to głównie miska, a nie obwód ;) obwód się trochę poszerza, ale nie sądzę, żeby aż tak (tzn inaczej - rozszerza się ponoć mocno, ale przez bardzo krótki czas, a wtedy przedłużka/dwie i jest ok), a lepiej, żeby stanik był dobrze dobrany, żeby nie obwisł za bardzo ;)
ile masz cm pod biustem i w biuście?

0d1yrjjgtd95fou3.png

Narazie nie zamawiam, kupie pod sam koniec ciazy zeby lezal dobrze, inaczej bedzie mnie tylko draznil.
Wlasnie obszukalam caly dom za metrowką i nie mam jak sobie zmierzyc :/

Do góry