reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Pod tym względem jestem pedantką, i w szufladach będzie porządek... ;)
Tak wyglądają moje szuflady... (ta jedna akurat O, ale ja wkładam rzeczy..)
(tak, koszulki stoją... I tak, składam skarpetki, majtki, itd... i mam manię segregowania [emoji23])
c77b893366253a6b7b2efcc5ce80543a.jpg
9e5ba6e4890c4d332f4bfd8cdf8ec43f.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png
Mam to samo inaczej nie umualabym się odnaleźć, teraz jak siostra mi pomaga i włożyć cis nie do tej półki to od razu się denerwuje,ale muszę jakoś przymknąć oko oby do czerwca :)

reklama
Po pierwszym porodzie wyszlam ze szpitala rano, po 9:00 a urodzilam o 22:10. Nie bralam zadnych przeciwbolowych, jedynie co to troche mnie meczyly hemoroidy, pojawily sie po porodzie. Ale to nie moglo byc nic powaznego, bo zniknelo po jednym opakowaniu czopkow i nigdy nie wrocilo. Takze poza mega oslabieniem, nie czulam sie jakos zle po tym wszystkim fizycznie.
Ciekawe jak za drugim razem....
To szybko wyszłas.
Ja urodziłam przed 5 rano wtorek a dopiero w czwartek wyszłam. Miałam nacinane krocze i potem zszywane to może tez inaczej :-)

Ja po pierwszym porodzie podczas karmienia odczuwałam ból macica nawet szybko sie obkurczyla dało się wytrzymać,bol nie był straszny ciekawe jak teraz ?

Ja obiad szykuje :D Frytki już się pieką, surówka gotowa i zaraz wrzucam kurczaka w papirusie na patelnie :) Powiem Wam że takie zapachy się tu unoszą że aż mi w brzuchu zaczyna burczeć :D
O jaaaa...ja teraz na żywieniu innych ale z chęcią bym zjadła takie frykasy :) dziś teściowa zaserwowała zupę pomidorowa,będę miała jeszcze na jutro ale w niedzielę mąż obiecal że ugotuje swój pierwszy w życiu obiad ..ciekawe ,?
Mam właśnie ochotę na taką pierś ze szpinakiem w sosie śmietanowym pychaa

O jaaaa...ja teraz na żywieniu innych ale z chęcią bym zjadła takie frykasy :) dziś teściowa zaserwowała zupę pomidorowa,będę miała jeszcze na jutro ale w niedzielę mąż obiecal że ugotuje swój pierwszy w życiu obiad ..ciekawe ,?
Mam właśnie ochotę na taką pierś ze szpinakiem w sosie śmietanowym pychaa
Będziemy trzymały kciuki, żebyś po pierwszych próbach kulinarnych męża nie umarła :D

Hahaha ... pewnie i tak będę siedzial na krzesełku w kuchni... Bo już sobie wyobrażam te pytania gdzie sól..gdzie pieprz... a czosnek jak pokroić no wszystko od podstaw ale docenuam że zaproponował ;) jak go nakieruje raz to już może wejdzie mu w krew niedzielny obiadek :D

1518171165-a4f5d6ff4e38e8b8-aaaaaa.jpeg

Mały balonik, za to biust rośnie [emoji14] dzidziuś też ale chyba na razie ma wystarczająco miejsca i nie wypycha mi brzusia :) ogólnie jak mam sukienkę to inny brzuszek, jak mam spodnie i bluzkę też [emoji14] sukienka uwydatnia - taka opięta :)

p19u3e3k7i5jls9f.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Śliczny brzuszek juz <3

reklama
I spodnie z croppa służą bardzo dobrze i myślę że jeszcze sporo w nich miejsca mam ;)

p19u3e3k7i5jls9f.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry