jasani
Fanka BB :)
Super, to ja czekam w takim razie na swojeZobacz załącznik 838579 Zobacz załącznik 838580 Zobacz załącznik 838581
Mysle, ze warto przetestowac te produkty i tak sa za darmo
(Zdjecia od gory: lidl, fakta, rema)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super, to ja czekam w takim razie na swojeZobacz załącznik 838579 Zobacz załącznik 838580 Zobacz załącznik 838581
Mysle, ze warto przetestowac te produkty i tak sa za darmo
(Zdjecia od gory: lidl, fakta, rema)
Ja cala ciaze mialam 19-20 i crp 15 gdzie nirma do 5...dzien po porodzie wszystko wrocilo do norny...Dziewczyny miała któraś w morfologii podwyższone WBC (leukocyty)? Norma jest do 10 a ja mam 11,2. Wyczytałam gdzieś, że dla ciężarówek norma do 15, ale trochę się martwię. Nie wiem czy dzwonić do lekarza...
Nie sa zleWow - fajne te paczki [emoji1305]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No super te paczki ! ❤ pierwsze słyszę, Że można za darmo zamówićNie sa zlezawsze mozna przetestowac produkty dla dzieci, ktore oferuja markety.
Ja zamowilam jeszcze z fotexSuper, to ja czekam w takim razie na swoje![]()
W ciąży są inne normy leukocytow 10-15Z tego co wiem to leukocyty mówią o jakimś zapaleniu typu przeziębienie. Ale u Ciebie nie jest to jakiś spory wzrost.
To są stare normy i już nie obowiązują. Potwierdził to przed chwilą mój lekarz. W internecie też można znaleźć nowe normy. Mama ginekolog też ostatnio podała nowe normy, chyba @Pixie_Dixie wstawila je tutaj.Evelin dobrze mówi.
Polecam artykuł
Link do: Diagnostyka cukrzycy ciążowej – test glukozy na czczo oraz OGTT
Fajna sprawaNo super te paczki ! ❤ pierwsze słyszę, Że można za darmo zamówićale w Polsce to raczej nie
![]()
Po 2 h nie ok podwyższone masz cukry a na czczo za mało ,ja mam cukrzycę ciązowa u mnie na czczo było 99 a po 1 g 114 a po 2 h 95 normy to na czczo 70-90 po 1h do 140 a po dwoch chyba też do 120 lub 140 nie jestem pewna.Ja jestem pod kontrolą diabetologiczną i te normy podałam jakie mi podali na kartce i w zeszycie dietetycznym,ale wiadomo najlepiej do gina z tymi wynikami i on bedzie już wiedziałDziewczyny mam też już wyniki glukozy:
na czczo 66
po 1 h 129
po 2 h 146
Chyba ok?
To co lekarz to inne normy podajeNie wytrzymałam i zadzwoniłam do lekarzaCukrzycy nie mam. Powiedział, że te wyniki są dobre. A jeśli chodzi o to WBC też jest ok, bo w ciąży jest do 15 norma. Już jestem spokojniejsza
![]()