reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jak babie w ciazy sie zachce to i zima nie straszna![emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 838612

0d1ysek21gn9227h.png

Zabiłaś mnie...!! :D Jak ja bym zjadła taką mega przypieczoną kiełbę z chlebkiem... OMG..!!! I skąd ja teraz taką wezmę???:hmm::hmm:

Ja też integruję się rodzinnie, jutro już wracamy do wawy, ale ta chwila relaksu była mi potrzebna. Kupiłam też dzisiaj kilka rzeczy i torebkę dla siebie :tak:

reklama
Zabiłaś mnie...!! :D Jak ja bym zjadła taką mega przypieczoną kiełbę z chlebkiem... OMG..!!! I skąd ja teraz taką wezmę???:hmm::hmm:

Ja też integruję się rodzinnie, jutro już wracamy do wawy, ale ta chwila relaksu była mi potrzebna. Kupiłam też dzisiaj kilka rzeczy i torebkę dla siebie :tak:
Przyznam sie ze 3 zjadlam!! Zaraz sie ociele [emoji13][emoji13][emoji50]

0d1ysek21gn9227h.png

Ja dziś byłam u rodziców wszystko dobrze żadnych boli posmialismy się pogadalismy i tak minął dzień a teraz już leżę przed tv i odpoczywam :*

Zostaje nam patelnia :(
Pochwal sie :D

A nas z mama jeszcze naszla ochota na pizze, wiec przed spaniem wcinamy. :) co zrobic jak nie da sie zamowic kielbaski z grila:(

Ja mam chore niemowlę w domu, więc nie miałam czasu się udzielać, dopiero lepiej zasnął i siadam do pracy... też bym już chciała urządzić pokój dziecięcy, ale wygląda na to, że jeszcze muszę na niego zarobić :/
Dziś stwierdzam, że brzuch ciążowy zaczął mi przeszkadzać... schylanie, noszenie etc... no i spojenie łonowe powoli daje o sobie znać... chyba muszę troszkę zacząć się oszczędzać...

reklama
Miłej Nocy :) ja mam twardnienia brzucha, czasem takie delikatne skurcze. Ale to z glupoty i nerwow :// poleze troche poogladam bo dzisiaj wszystko na wysokich obrotach po 5 tygodniach leżenia do gory brzuchem i tez sie klade :)
Organizm nie lubi gwałtownych zmian - a maleństwo daje Ci znać, że masz nie szaleć i dużo odpoczywać

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry