T
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bo mojemu chrześniakowi wczoraj wyszło, ale on nie ma na polikach tylko gdzieś mu najpierw na szyji wyszło potem ktores zniknęło inne wyszło na nodze i w sumie za bardzo sami nie wiedza co to jest
O dzięki, swędzi go. Tylko mówi, że on to jak by miał taka sucha czerwona plame. I on na buzi to nic nie ma. Zobaczymy. Mówiłam, zeby mi wyslala zdjęcie jak to wygląda ale jeszcze nie dostałam. Chyba, że jakas alergia. Ogólnie byl zaziebiony w zeszłym tygodniu katar, kaszel ale mu przeszło teraz nic mu niby więcej nie jest
O dzięki, swędzi go. Tylko mówi, że on to jak by miał taka sucha czerwona plame. I on na buzi to nic nie ma. Zobaczymy. Mówiłam, zeby mi wyslala zdjęcie jak to wygląda ale jeszcze nie dostałam.
Byl zaziebiony w zeszłym tygodniu kaszel, katar, w niedziele zeszla na pewno jeszcze kaszlał teraz już mu nic nie jestZapewne jakis wirus . A nie ma innych objawow?
Dokładnie, a najbardziej wkurzajace jest to, ze ja np z zakatarzonym dzieckiem nie pojadę do kogoś ale do mnie to już ten ktos przyjedzie:/
Mój też musi mieć mięcho bo samymi warzywami najada się na krótko [emoji16]Mój też sporo warzyw je, lubi i nie mam z tym problemu ale nie lubi obiadów bez mięsa buuuuu więc udało się
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
MięsożercyMój też musi mieć mięcho bo samymi warzywami najada się na krótko [emoji16]
![]()
Kobiety w ciąży mają z tym przekichane, ale tak niestety jest i tego się nie uniknie... A jak studiowalam zaocznie to przecież pełno dziewczyn było w ciąży... Przychodziły na zajęcia i ja też i oprócz mnie kilka osób pracujących z dziećmi... No i wiadomo, że mimo tego, że dzieci w żłobku chorują na ospy i bostonki itp to chodziłam na zajęcia... A ciezarne razem ze mną... Nigdy człowiek nie wie czy czegoś nie zalapalWiesz ja też ... Bo niestety w pierwszej ciąży spotkałam się z kumpela jak byłam w pl a Ona mówi mówi że jej dzieci mają ospe to ja aż zdebialam no i po 2 tyg dostała i Ona ...ja przechodziłam w dziecinstwie i pamietam bo bardzo ciezko ja zniosłam .. Ale i tak drzalam ...A po 3 tyg okazało się że mojemu synkowi przestało bic serduszko ... niewiadomo dlaczego , ale kontakt z tą kolezanka mam mocno ograniczony i nadal czuje do niej żal chociaż wcale nie było stwierdzone że gdzieś bezobjawowo też to złapałam i dostało się do dziecka i że to było przyczyną ale...
Bardzo lubię pinteresta, i mam sporo zdjęć zapisanych z kolorystyką itd
Np tego typu kolorystyka mi się podoba:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jaka ładna![]()
![]()
Pewnie, że się nie da... Jak już pisałam pracuje w żłobku i co mam wszystkich ciężarnych unikać całe życie? Przecież w żłobku cały czas coś jest...Unikać się da, jeśli chorują inni, ale jeśli domownik? Co jeśli np drugie dziecko jest chore? Tak hipotetycznie... Przecież się nie da unikać....:O
![]()