UffU mojego chrześniaka to chyba alergia jednak bo siostra mówi, że wczoraj mu wszystko zniklo i dzisiaj nic nie ma. Uff trochę odetchnęłam bo teraz ferie u nas to pewnie będą często
Dobrze, że nic jakaźnego [emoji106]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
UffU mojego chrześniaka to chyba alergia jednak bo siostra mówi, że wczoraj mu wszystko zniklo i dzisiaj nic nie ma. Uff trochę odetchnęłam bo teraz ferie u nas to pewnie będą często
Dzięki że pytasz [emoji4] jeszcze nie, mają mnóstwo cesarek i ma przyjść w wolnej chwili. Jest do rana więc czekam spokojnie [emoji4]Marta a jak u Ciebie? Badała Cie juz Twoja lekarka?
No wlasnie, a Ty kiedy bedziesz miala ten pessar zakladany?Hejojutro chyba sporo z nas wizytuje ?
Cuekawe kiedy mi będzie kazał podjechać ?
Super, ze zabawa udana[emoji3]Hej ja już wróciłam do żywych bawiliśmy się do 2 w nocy .. wybawilam się na maxa mam tak nogi opuchnięte z tańców ze szok ale naprawdę urodziny do zapamiętania d końca życia największy szał fotobudka przez 2 godz ponad 500 zdj tyle razy to ja nie pozowała Jeszcze
Idę się położyć może was nadrobię
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jutro mam dzwonić do niego i powie mi czy we wtorek lub środę bo później już wyjeżdża na ferieNo wlasnie, a Ty kiedy bedziesz miala ten pessar zakladany?
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Trzeba nasukac na ta plytke, tak zeby ja cala pokryc z obu stron.I ja miałam jutro isc ale wszystko jest dobrze to zrobię jutro badania i w piątek wizyta. Kupiłam dziś pojemnik na posiew moczu i właśnie z czymś takim w środku taka wkładka niebiesko czerwona jak któraś dziewczyna tutaj chyba wstawiala i jak powinno się to zrobić normalnie nasikac do pojemnika?
Aha. To trzymam kciuki!Jutro mam dzwonić do niego i powie mi czy we wtorek lub środę bo później już wyjeżdża na ferie