Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahahaha Lilly dla mnie to koniecznie były by haki bo jakbym runeła to jak placek na ziemie hahahahahahaKurde kochana Kika jak by taniec pomógł to czemu nieeee .... ale obawiam się ze jakieś podwieszanie pod sufitem głowa w dół szybciej pomoże [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23].... wszystkie tu fajne są babeczki [emoji8]
ja czekam na wyniki z bety.. muszę po nie jechać po 16 tej. Ogólnie boje się bardzo.
Nie jestem w stanie o niczym innym myśleć, dobrze że dostałam L4.
ja czekam na wyniki z bety.. muszę po nie jechać po 16 tej. Ogólnie boje się bardzo.
Hahahahahaha Lilly dla mnie to koniecznie były by haki bo jakbym runeła to jak placek na ziemie hahahahahaha
Dziewczyny dziękuję za powitanie i pocieszające słowa. Jestem w takim momencie, że nie wiem co mam myśleć, nie wiem co robić jak jakaś małolata którą już dawno przestałam być. Dla męża też to szok bo tak jak juz wspomniałam jakoś nie myśleliśmy o byciu rodzicami - tyle dobrze ze jest 6 lat młodszy to może ogarnie nieogarniętą żonę...podziwiam Was za to, że jesteście takie optymistyczne...
Maggy trzymam mocno kciuki.ja czekam na wyniki z bety.. muszę po nie jechać po 16 tej. Ogólnie boje się bardzo.
dzięki Lilly.Kasiunia76 szybciutkiego powrotu do zdrowka .... [emoji10]