G
gosc12
Gość
Ja lykam magbeB6 i potas osobno. Jak lykam inny magnez to nie widze efektow.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Mi przepisał aspargn 3x1
Zobaczymy, czy będzie działał. A ty ile razy dziennie bierzesz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja lykam magbeB6 i potas osobno. Jak lykam inny magnez to nie widze efektow.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Mnie bolały w sobotę i wczoraj ale obie. Dzisiaj już nie czuje.Ten tydzień jest jakiś okropny każdemu coś dolega :/ mnie teraz zakuwa co jakiś czas w lewej pachwinie miała któraś tak?

Dobrze, ze wszystko ok z dzidzia. Zycze szybkiego powroru do zdrowia!Hej dziewczyny bylam dzis u gin.wszystko ok szyjka długa synuś zdrów.poprawił mi sie humor bo weekend mialam bardzo ciezki chora jestem mega narazie ratuje sie ziołami i lekami ziolowymi.katar zatoki głowa boli gardlo suchy kaszel i do tego rwa kulszowa poprostu inaczej wyobrazalam sobie druga ciaze.prenatalne mam w srode jutro masaże.i tyle podczytuje was ile moge
Ja mam takie uczucie jakby ktoś mnie ukul i od razu przechodzi i tak co jakis czas a coś bralas ?Mnie bolały w sobotę i wczoraj ale obie. Dzisiaj już nie czuje.
Potas 1x, magnez bralam 3x2, lekarz kaxal zmbiejszyc na 2x2 i zrobic poziom magnezu, bo przy tym piprzednim dawkowaniy wcale nie mialam podwyzszonego poziomuMi przepisał aspargn 3x1
Zobaczymy, czy będzie działał. A ty ile razy dziennie bierzesz ?
Mnie nie kluje, ale zaczynam juz odczuwac bole w kroczu. Chyba sie juz pi prostu zaczyna[emoji6]Ten tydzień jest jakiś okropny każdemu coś dolega :/ mnie teraz zakuwa co jakiś czas w lewej pachwinie miała któraś tak?
To chyba trzeba wiedziec jak i gdzie masowac.Kiedyś pisalyscie o masazach. Dlaczego nie wolno w ciazy ? Pytam bo może od tego dostałam tych skurczy w weekend. K mnie masował w nocy a rano takie bóle