reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam
Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze:)
Nadrobiłam Was, ale udzielać się nie mam jak, nadal jestem u rodziców, a że ich dom w ogole nie jest przystosowany do małych dzieci to ani na moment nie mogę chłopców spuścić z oczu. Do tego mój młodszy stwierdził, że trzeba mnie przygotować na pojawienie się noworodka w domu i budzi się od kilku dni co dwie godz i domaga karmienia.

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny skoro mam łożysko na przedniej ścianie to kiedy mogę spodziewać się regularnych kopniaczków które poczuje ?
Ola ja też mam na przedniej ścianie ale mnie już solidnie kopie może dlatego że druga ciąża,ale moja koleżanka która niedawno urodziła poczuła dopiero w 24 była jej pierwsza ciąża

Czesc :)
Powodzenia na wizytach :) Trzymam kciuki :) Mi pomimo tak krótkiej wizyty jest o niebo lepiej :)

Cieszę się :)

W sumie i tak trzeba dzwonić pisać i kupić kartę albo zapłacić za usługi więc telefon jak dają dodatkowo do tego jakiś dobry to jest spoko :)

Super :) będziesz moim aniołem stróżem w ten dzień :* heheh

Daj znać po :)

I rogal. Chyba się skusze :D

Zazdroszczę :) mi się wydawało wczoraj że czułam takie gniecenie pod pepkiem. Ale nie wiem czy to to. A później kłucie w pęcherzu i sikalam co 5minut. Może dzidziuś tak uciskał :)

Jana też :) już tulić :)

Gratuluję !!:*:* Masz zdjęcie ?

Ja od ostatniej wizyty przytyłam tylko 1kg :o :( czyli jeszcze 3kg i dopiero dojdę do wagi sprzed ciąży :( K się śmieje że w innej sytuacji bym płakała że przytylam a teraz marudzę że nie :D
Mam, ale nic "ciekawego" nie widać - tylko takie "miernicze" - główka, udo i serduszko [emoji169]
tego, jak maleństwo rączką machało itd nie mam na zdjęciach.....

Ale z prenatalnych będą ładne zdjęcia ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Witam sie z rana. Gratuluje aga udanej wizyty. I trzymam kciuki za reszte.
Ja po sniadaniu leze sobie bo maluch szaleje a to pod pepkiem a to z lewej i prawej str. Ma dzis jakies adhd. Ale to dobrze niech szaleje.
U mnie dzis 20 tyg 2 dzien. Masakra leci jak nie wiem co.
Dzis musze zadzwonic dowiedziec sie czy wynik posiewu jest ewentualnie jutro rano. Bo wizyte mam a jezeli nie bedzie wyniku to nie ma sensu zebym szla.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Dużo fajnych rzeczy będzie w tym Lidlu. :) Tylko nie wiem czy jest sens kupować na zaś np. Kołderkę i poduszkę (antyalergiczne oto)
Screenshot_2018-02-13-09-32-11-231_com.gazetki.gazetki.png
Screenshot_2018-02-13-09-32-27-688_com.gazetki.gazetki.png

Załączniki

• Screenshot_2018-02-13-09-32-11-231_com.gazetki.gazetki.png
    Screenshot_2018-02-13-09-32-11-231_com.gazetki.gazetki.png
    894,8 KB · Wyświetleń: 257
  • Screenshot_2018-02-13-09-32-27-688_com.gazetki.gazetki.png
    Screenshot_2018-02-13-09-32-27-688_com.gazetki.gazetki.png
    258,3 KB · Wyświetleń: 262
Ola ja też mam na przedniej ścianie ale mnie już solidnie kopie może dlatego że druga ciąża,ale moja koleżanka która niedawno urodziła poczuła dopiero w 24 była jej pierwsza ciąża
No ja już czuję, przynajmniej tak myślę tylko że nieregularnie. Takie uczucie jakby ktoś uderzał zaciśnięta pięścią w brzuch ale od środka.

Jaki teraz masz telefon? Powiem szczerze, że nie bardzo się opłaci brać telefon z sieci. Wiem co mówię, pracuję w Play (pracowałam właściwie bo nigdy tam nie wrócę), ale od listopada nie jestem na bieżąco z ofertą, bo mam L4 od samego początku

p19uqqmzxqi22hcj.png

htc desire 620. Myślimy z moim tatą zeby wziąć coś od orange. mamy tam internet i telefon stacjonarny, do tego jeszcze byśmy chcieli 3 numery przenieść i podpiąć pod jeden rachunek..

reklama
Dzień dobry! Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty, i czekam na wieści :)
Zaczynam dziś 20 tydzień, i chciałabym by ta druga połowa leciała wolniej... Jeszcze chyba nie jestem gotowa ;) chce sobie odpocząć przed obowiazkami związanymi z trójką dzieci ;)
Haha a ja odwrotnie, już bym chciała przynajmniej czerwiec żeby wiedzieć że ciąża donoszona i spokojnie czekać [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Do góry