• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania 2018

Owulacje miałam około 10-11 dc, bo miałam monitoring i brałam jeszcze Clo coś tam [emoji23]ale mimo to może jeszcze za wcześnie mam nadzieję że to tylj o to a nie że znowu się nie udało:)

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja Wam powiem, że od kiedy pamiętam opiekowałam się dziećmi z rodziny, teraz od 3 lat pracuje z dziećmi, aktualnie w żłobku i marze o tym , żeby mieć dziecko już od roku, a mam 23 lata ☺ zaczęliśmy się starac dopiero teraz, bo czekałam aż mój partner będzie gotowy ☺ i juz nie mogę się doczekać momentu, gdy dowiem się, że będę mieć dzidziusia

hej a ja pierwsze dziecko urodziłam jak mialam 19 lat dluga historia ale żeby wziąć slob musiałam zajść w ciaze (konflikt rodzin) i tylko tak mogliśmy być razem maz jest 5 lat starszy odemnie :) drugie dziecko urodziłam w wieku 23 lata syn zmarl:( a trzecie jak miałam 26 teraz mam 31 i chcemy mieć synka bo w domu same dziewczyny:)

Dzięki dziewczyny , mam nadzieje ze zleci ten tydzień albo parę dni i będę mogła zrobić test:) i wtedy będzie pozytywny :)

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry