HopeFul87
Fanka BB :)
Chyba dziewczynka ale ciezko stwierdzic zdjecie troche ciemne...Cześć ciotki ❤Zobacz załącznik 839056
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Chyba dziewczynka ale ciezko stwierdzic zdjecie troche ciemne...Cześć ciotki ❤Zobacz załącznik 839056
Troche ciemno w tych miejscach ktore chciałysmy oblukac :-)Cześć ciotki ❤Zobacz załącznik 839056
Żartujesz? Do mnie dzwonili w pierwszej dobie żeby powiedzieć ile było dojrzałych i ile się zaplodnilo i potem kolejno w 3 i 5/6 dobie.Ublagalam.zeby zadzwonili w 3 dobie zebym wiedziala co i jak bo 5doba przypada w niedziele wiec dopiero w poniedzialek bylby telefon. Ale hehe nie jest powiedziane ze jutro nie zadzwonie tam sama![]()
Link do: Chłopiec czy dziewczynka? - Blog mama ginekolog. Uniwersalna opowieść o życiu i wiedza medyczna dla kobietChyba dziewczynka ale ciezko stwierdzic zdjecie troche ciemne...
Mam jedno takie lepsze teraz się przypatrzylam ale jestem ślepaLink do: Chłopiec czy dziewczynka? - Blog mama ginekolog. Uniwersalna opowieść o życiu i wiedza medyczna dla kobiet
@zylwia tu masz objasnione co i jak, jak masz wiecej zdjec to moze uda Ci sie cos zobaczyc :-)
nie jest tak pięknie widoczne jak na blogu Sprawdzilo sieI sprawdziło się u Ciebie ?jak sprawdzić można ?
![]()
Zasięgnij opini na cięzaroweczkach tam dziewczyny są czasem mistrzyniami i moze sie dopatrzą :-)Mam jedno takie lepsze teraz się przypatrzylam ale jestem ślepanie jest tak pięknie widoczne jak na blogu
![]()
Oo juz Ci dobre duszyczki podeslaly. Dawaj fotke, my ocenimyMam jedno takie lepsze teraz się przypatrzylam ale jestem ślepanie jest tak pięknie widoczne jak na blogu
![]()
To wrzuc może my cos zobaczymy :-)Mam jedno takie lepsze teraz się przypatrzylam ale jestem ślepanie jest tak pięknie widoczne jak na blogu
![]()
Obiecałam sobie nie czytać forów, ale to jest niestety silniejsze ode mnie.
i tutaj czytam takie rewelacje, że akurat Ovitrelle nie wpływa na wynik bety
Pozostało mi czekać do piątku, macie jakieś patenty żeby nie zejść w tym czasie na zawał?