reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Uffff, nadrobiłam was :D
A skoro już o budowie mowa, to wczoraj większość dnia spędziłam na targach 4dd (4 design days) - tłumy, itd, ale znalazłam kilka elementów wyposażenia, których szukałam (np model piekarnika, albo płytki nad kuchenny blat idealnie w kolorze podłogi ;))
ale - po powrocie ledwo żyłam, więc nie byłam w stanie was nadrobić ;-)

a teraz w końcu zbieram się z łóżka, i za chwilę idę na kawę do sąsiadki :D (no dobra, na herbatę, bo kawa ostatnio coś niebardzo ;))
My tez chcielismy bez zadluzenia narazie sie to udalo ale kasa sie konczy a jak juz widzimy ze tyle mamy i tak naprawde nie wiele brakuje byle by sie wprowadzić no to jednak sie zdecydujemy na kredyt ale tez odwlekamy to:D niby nie wiele ale i tak jakos boje sie kredytów

reklama
Witam sie z rana,niewyspana. Cholery za chwile dostane od 5 nie spie.....nerka sie odezwala. Boli jak cholera.....narazie o tyle dobrze ze z przodu ale ruszac sie nie moge. Ost jak mnie zaatakowalo to z tylu i przodu bolalo i nogi nie moglam ruszyc. Wzielam nospe moze pusci a jak nie to wieczorem na ip jade . tak sie cieszylam ze jest ok a tu masz.....i to ta sama prawa co mam z nia problemy. Zawsze cos. Narazie ratuje sie wiramina c zuravitem i nospa ale jak sie nasili to tylko kroplowki i antybiotyki dozylnie pomoga. Nie dzwonie narazie do D. Bo ten od razu zerwal by sie z pracy i na szpital . a szczerze to dla mnie ostatecznosc bo na bank by mnie zostawili.
Lece ogarniam dzieciaki a pozniej was nadrobie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie z rana,niewyspana. Cholery za chwile dostane od 5 nie spie.....nerka sie odezwala. Boli jak cholera.....narazie o tyle dobrze ze z przodu ale ruszac sie nie moge. Ost jak mnie zaatakowalo to z tylu i przodu bolalo i nogi nie moglam ruszyc. Wzielam nospe moze pusci a jak nie to wieczorem na ip jade . tak sie cieszylam ze jest ok a tu masz.....i to ta sama prawa co mam z nia problemy. Zawsze cos. Narazie ratuje sie wiramina c zuravitem i nospa ale jak sie nasili to tylko kroplowki i antybiotyki dozylnie pomoga. Nie dzwonie narazie do D. Bo ten od razu zerwal by sie z pracy i na szpital . a szczerze to dla mnie ostatecznosc bo na bank by mnie zostawili.

O jej to oby Ci przeszło samo w domu trzymam kciuki :*

My tez chcielismy bez zadluzenia narazie sie to udalo ale kasa sie konczy a jak juz widzimy ze tyle mamy i tak naprawde nie wiele brakuje byle by sie wprowadzić no to jednak sie zdecydujemy na kredyt ale tez odwlekamy to:D niby nie wiele ale i tak jakos boje sie kredytów
ja też boję się kredytów... na szczęście do wprowadzenia się nie musimy kończyć dołu, O postawił "gustowną" ściankę z płyty KG, i to, co w przyszłości będzie salonem, drugą łazienką czy pokojem gościnnym jest oddzielone, i na spokojnie będziemy robić (a tam roboty będzie bardzo dużo, bo nie ma w ogóle wylewki na dole - pod kotłownię i przedpokój wybieraliśmy ziemię, potem twardy styropian, wylewka, itd, więc też tak będzie trzeba zrobić...)
trzymam kciuki za szybkie wprowadzenie się :)

ojoj, współczuję :(
i trzymam mocno kciuki, żeby przeszło w domu....

@ookatkaoo1993 zdrowka dla mlodej. I udanej wizyty ,ja tez zmienialam jakis czas temu prowadzacego i jestem zadowolona mam nadzieje ze ty tez bedziesz.Remont widze idzie pelna para. Zazdraszczam.

@_agnieszka_ nie jestes dziwna ja tez zimna wietrze posciel. Jak jest mroz to roztocza itd gina. Nawet jak jest -15 to posciel wywalam na trzepak.

@Marika92 dobrze ze twoj zacznie ci pomagac. Niestety my babki w ciazy mamy tak ze lapia nas doly i nie czujemy sie atrakcyjne. Mi to nawet ogarnac sie nie chce....ehhhh ale dobrze ze faceci umieja nas podbudowac a nie doluja jeszcze bardziej.

@Zulson piekna mloda para z was. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia duzo milosci.

@Nowaja16 dzieki ,mam nadzieje ze mnie pusci. Nie chce szpitala....nie teraz ! Ale jak bedzie trzeba to Wiadomo zdrowie wazniejsze a w domu jakos sie ogarna.

@ookatkaoo1993 zdrowka dla mlodej. I udanej wizyty ,ja tez zmienialam jakis czas temu prowadzacego i jestem zadowolona mam nadzieje ze ty tez bedziesz.Remont widze idzie pelna para. Zazdraszczam.

@_agnieszka_ nie jestes dziwna ja tez zimna wietrze posciel. Jak jest mroz to roztocza itd gina. Nawet jak jest -15 to posciel wywalam na trzepak.

@Marika92 dobrze ze twoj zacznie ci pomagac. Niestety my babki w ciazy mamy tak ze lapia nas doly i nie czujemy sie atrakcyjne. Mi to nawet ogarnac sie nie chce....ehhhh ale dobrze ze faceci umieja nas podbudowac a nie doluja jeszcze bardziej.

@Zulson piekna mloda para z was. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia duzo milosci.

@Nowaja16 dzieki ,mam nadzieje ze mnie pusci. Nie chce szpitala....nie teraz ! Ale jak bedzie trzeba to Wiadomo zdrowie wazniejsze a w domu jakos sie ogarna.

Rozumiem Cię bardzo ze szpital to ostatecznosc dlatego oby nie było takiej konieczności ale wiadomo jak mus to mus będzie dobrze :*

reklama
Do góry